Online Mobil Oyunlar

Online mobil oyunlar olarak Pubg Mobil, Kafa Toplu 2 ve Brawl Stars oyunlarını seçtik, bu oyunlar mobil oyun mağazalarında gerek indirme gerekse popülerlik açısından en çok tercih edilen online mobil oyunlar .



Pubg Mobile

Tencent Games tarafından yayınlanan 2018 ve 2019 yılları arasında en çok oynan popüler oyunlardan biridir. Google Play Store ve App Store üzerinden 100 milyondan fazla indirme ve 20 milyondan fazla yoruma sahip olan en çok tercih edilen mobil oyunlardan birisidir.
Oyunun amacı 100 kişi içerisinde hayatta kalmaya çalışmak, uçaktan indikten sonra binalar içerisinde bulduğunuz silahlar ve ekipmanlar sayesinde hayatta kalmaya çalışıyor ve oyunu birinci olarak bitirmeye çalışıyoruz.
Pubg Mobile bir hayatta kalma oyunu, asıl olarak oyun bilgisayar ortamında oynanmaktadır, PlayerUnknown’s Battlegrounds adıyla Steam üzerinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilen pubg oyunu mobil versiyonu ile de bir çok kişi tarafından tercih edilmiştir.

Kafa Topu 2

Masomo Gaming firması tarafından yayınlanan oyun, yayınlandığı tarihten itibari ile Google Play Store ve App Store üzerinden bir çok kişi tarafından tercih edilmiştir ve bir spor oyunu olduğu için bir çok kişi tarafından zevkle oynanmıştır.
Oyun iki kişilik online bir futbol oyunudur, oyunda belirlenen süre içerisinde karşı kaleye en çok gol atan kişi kazanıyor. Oyun içerisinde satın aldığınız karakter paketleri sayesinde karakterinizin görünümüde değiştirebiliyor ve buna göre karakterinizin özelliğini arttırabilirsiniz.
Masomo Gaming, Miniclip oyun firması tarafından Şubat ayında satın alındıktan itibaren oyun içerisinden bir çok yenilikler yapıldı ve oynanış zevkine daha iyileri eklendi.

Brawl Stars

Brawl Stars, bir çok popüler oyuna sahip olan Supercell firmasına ait bir oyundur. Yayınlamış olduğu farklı kategorideki bir çok oyunda başarı olan Supercell geçtiğimiz aylarda yayınladığı ve yine başarıya ulaştığı Brawl Stars oyunu da bir çok kişi tarafından tercih edilmiştir.
Brawl Stars mobil oyunu içerisinde 4 farklı oyun alanı bulunmakta ve bu oyun alanlarında ister bireysel isterseniz de takım halinde oynayabilirsiniz. Oyun içerisinde bulunan karakterler sayesinde ise daha da güçlene bilir ve rakiplerinizi alt edebilirsiniz.
Brawl Stars yapımcısı olan Supercell, Clash of Clans, Clash Royale gibi bir çok popüler strateji oyununun da yayıncılığını yapmaktadır. Yayınlamış olduğu her oyun Google Play Store ve App Store üzerinden milyonlarca indirme sayısına ulaşmıştır.

Yorumlar