En İyi 5 Online Silah Oyunları

Canımız sıkıldığında ve boş vaktimiz olduğunda bir çoğumuz online silah oyunları oynamak isteriz. Bir çok online silah oyunları olduğu için de oynayacağımız oyuna bir türlü karar veremeyiz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ise sizler için bu yazımızı yazıyoruz. Boş vaktinizi iyi değerlendirmek için online silah oyunları oynayacaksanız kesinlikle bu listeye göz atmanızda fayda olacaktır.

Gelişen teknoloji ile beraber online silah oyunları arasındaki rekabet gittikçe arttı. Eskiden oynanacak oyun bulunamıyordu. Artık bu sorun ortadan kalktı ve grafikleri müthiş oyunlar arasından seçim yapmak zorlaştı. Sizler için bu durumu biraz kolaylaştırmaya çalışacağız. Hem ücretsiz, hem de güzel online silah oyunları arayışına mı girdiniz. Sizleri böyle alalım. Çünkü hazırladığımız listede gerçekten çok başarılı online silah oyunları var. Korkmayın hepsi ücretsiz. 

Online Silah Oyunları
Zula Online
Türkiye'nin ilk yerli MMOFPS oyunu olma özelliği taşıyan Zula tecrübeli bir ekip tarafından geliştirilmeye devam ediyor. 2012 yılında MadByte Games ismiyle kurulan stüdyoda temelleri atılan oyunun en dikkat çekici özelliği ise haritalarında şehirlerimize yer verilmesi.
Türkiye'nin yanı sıra global oyun pazarında da boy göstermeye hazırlanan Zula'da Üsküdar'ın sokaklarında çatışmaya girebilir veya metroya sabotaj düzenlemek isteyen teröristleri etkisiz hale getirmek için mücadele edebilirsiniz.

SKILL: Special Force 2

Soldier Front'un ek özellikler kazandırılmış yeni versiyonu olan S.K.I.L.L. Special Force 2, Gameforge yayıncılığında oyunseverler ile buluşuyor. Farklı bölgelerde Special Force 2 adıyla da hizmet veren oyun PvE destekli oyun modlarıyla dikkat çekiyor.

Wolfteam

Yakın zamanda mutlak insan sağlığını bulma, koruma ve yaşatma araştırmaları sırasında DNA'ları kurtlarınki ile benzeşen kimi insanlar keşfedildi.

Bu insanların çoğunun mükemmel fiziksel performans gösteren atletler ve paralı askerler olduğu ortaya çıktı ve hepsinin diğer insanlardan daha kısa bir yaşam süresi olduğu saptandı.

Point Blank

Takımını seç, silahını al ve bu sürükleyici savaşa sende katıl! Dünyada Project Blackout olarak da bilinen bizim ise Point Blank olarak tanıdığımız ve kitleleri sürükleyen online bir MMOFPS oyun.

Combat Arms: Reloaded

Sürekli değişen bir çatışma bölgesine düşmek için hazırlanın. Kendi oyununuzun kontrolüne sahip olduğunuz bir yer ve tamamen özelleştirilmiş karakteriniz ile 15 oyuncuya kadar sık ormanların, terk edilmiş endüstriyel arazilerin ve daha fazlasının içerisinde şiddetli çatışmaları tecrübe edinin. Teçhizatınızı alın ve savaşmaya hazır olun!

Yorumlar