Hidden Hotel Miami Mystery

Mobil oyun pazarında başarıya oluşmuş belli formüller var. Bulmaca formatı söz konusu formatlar arasında üst sıralarda yer alıyor. Gizemli bulmacaları çözmek, gizli nesneleri bulup ortaya çıkarmak oyuncuları eğlendiren oyunlar arasında bulunduruyor. Oyunculara bir merakı tepeden tırnağa yenileme imkanı sağlayan dekorasyon temalı oyunlarda hatırı sayılır bir ilgi görüyor. Hidden Hotel: Miami Mystery bu iki formatı oyunculara bir aradan sunara yüksek dosda keyif veriyor. Hidden Hotel: Miami Mystery adında anlaşılacağı üzere Miami deki eski bir otelde geçiyor.



Bu otelin oldukça geniş ölçekli ve gizemli hikayesi oyunculara ilginç bir deneyim yaşatıyor. Ürterpitici ve karanlık otel odalarında gizli nesneleri aramakla görevlendirilen oyuncular, gizli nesneleri buldukça otelin gizemin gizemini çözüyor. Oyuncular bu gizemi çözerken bir yandan da otelin izbe görüntüsünden görüntüsünden kurtarmak ve yenilemek için gerekli kaynaklara ve araçlarada ulaşıyor. Oyuncular otelin Hidden Hotel: Miami Mystery'de otelin varisi olarak boy gösteriyor. Otelin emektarı Oliver, macera boyunca oyunculara eşlik ediyor. Otel yenilenirken yapılan değişikliklerde de yetki oyunculara veriyor. Oyuncular farklı tasarımlar arasında seçim yaparak oteli parça parça yenileyebiliyor. Klasikten moderne pek çok tasarım tarzını sunulduğu oyunda, oyuncular değiştirilebilir farklı seçeneklerle kendi duruşlarını net bir şekilde yansıtabiliyor.

Hidden Hotel: Miami Mystery oyunculara her gün 11 farklı görev sunuyor. Bugünlük görevler yerine getirildikçe zamanında otelde kalanların yaşadıkları garip olayların orkasındaki gerçek hikayesini çözümü biraz daha yaklaşıyor. Buna ek olarak, görevler geçtike ve yenileme işlemleri yapıldıkça otelin bam başka bir yüze kavuşmasınada şahitlik ediyor. Bulmaca ve dekorasyon formatları bir araya getiren oyun, sunduğu bu karışımın yanı sıra akıcı ve hikayeye sahip olmasında da buadili olarak nitendirilebilecek oyunlardan ayrılıyor.

Bulmacalarda oyunculara oyunculara yardımcı olacak çeşitli güçlendirme araçları sunan Hidden Hotel: Miami Mystery bu araçları oyun parasıyla satın almak mümkün oluyor. Oyun parasını arttırmak isteyen ise gerçek ara kullanarak bu istediklerini gerçekleştirebiliyor. Oyunu her gün düzenli olarak oynayan oyunculara da sadakatlarini ödüllendirmek için bonuslar veriliyor. Hidden Hotel: Miami Mystery, iki farklı konsepti bir arada toplayan oyun deneyimiyle oyuncularının keyifli zamanlar geçirmesini fazlasıyla yardımcı oluyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaleapp.hiddenhotel&hl=en_US

Yorumlar