Sinir Bozucu Mobil Oyunlar – Tap Tap Dash

Sinir bozucu oyunlardan keyif alan kişiler için yeni bir oyun önerimiz olacak. Tahmin edebileceğini gibi basit görünümlü ama bir o kadarda sinir bozucu bu oyun adeta insanı hipnotize edercesine kendini oynatmayı başarıyor. Sinir Bozucu Mobil Oyunlar da Tap Tap Dash oyununu inceliyoruz.




Oyun karmaşık bir platform üzerinde ekrana yapacağınız küçük dokunuşlarla ilerlemekte. Tap Tap Dash oyunu Android ve iOS sistemleri üzerinde ücretsiz indirebilirsiniz. Ücretsiz indirmenin yanı sıra oyunda can sıkıcı reklamların olmaması da oyunu rakiplerinden bir adım öne atıyor.




Reflekslerimizi adeta test etmemizi sağlayan fakat her baba yiğidin seviyeler ilerledikçe oynayama Tap Tap Dash adlı oyunda bir birinden sevimli hayvancıklar da sizin kontrol etmenizi bekliyor olacak. Amacınız seviyeniz ilerledikçe size verilen özellikli hayvancıklarla karmaşık şekilde tasarlanmış platform üzerinde reflekslerinizi konuşturmak olacak.





Oyuna ait yukarıdaki videodan da anlayacağınız üzere platformda ilerleme çok kolay fakat seviye atladıkça zorlaşan platformu geçmeniz o kadar da kolay olmuyor.

Oyunu Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yorumlar