Sinir Bozucu Mobil Oyunlar – Sky Hoppers oyunu

YazarKafam'ın sizler için belirli aralıklarla hazırladığı Sinir Bozucu Mobil Oyunlar ( tüm seriyi görmek için yazıya tıklayabilirsiniz ) serisinin ikinci oyun önerisi ise Sky Hoppers oyunu oldu.




Sky Hoppers oyunu, retro görünümlü güzel bir beceri oyunu fakat söylendiği kadar kolay sayılmaz. Oyunu hem Android hem de iOS işletim sistemlerinde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunun görünümü ne kadar kötü gibi dursa da retro görünüm olduğundan ayrı bir estetik katmakta ve retro görünüme sahip olduğundan da oyunun grafikleri pek yer kaplamayıp oyunun boyutunu da fazla etkilememekte.




Oyunda karakterimizi kontrol etmemiz kolay fakat dikkatli değilsek bu biraz zor olabiliyor. Karakterimizi ekrana dokunarak kolaylıkla hareket ettirmek mümkün. Bu kadar kolaylıkla dediğimize bakmayın, oyun epey zor deneyip görmeniz gerekiyor.

Sky Hoppers oyununda asıl amacımız karakterimizi bize gösterdiği iz üzerinden ilerletmemiz. Tabi oyun zor olduğu için bu ilerletme işi tam olarak ne kadar sürer biz tam olarak göremedik. Oyunu denemek için oynadığımızda ise 68'e zor geldik fakat oynadıkça insanın eli daha da alışıyor ve oyun kolaylaşmaya başlıyor gibi oluyor. Oyunu yüklemeden önce uyarımızı yapalım, oyun kesinlikle bağımlılık yapar buna dikkat ederek indiriniz.




Oyunu Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yorumlar