LG G5 Aksesuarları, LG Friends

LG G5 Aksesuarları, LG Friends
lg g5
Mobil Dünya Kongresinde tanıtımı yapılan LG G5'in tanıtımından daha çok LG Friends adı verilen LG G5 Aksesuarları daha çok dikkat çekti. LG G5'in yanı sıra bir birinden güzel ve teknolojik aksesuarları tanıtıma adeta damgasını vurdu. MWC 2016'da tanıtılmış olan LG'nin son amiral gemisi olan LG G5 kendisi kadar aksesuarları da dikkat çekti.

LG, son amiral gemisi G5 tek parça metal kasasıyla yapılmış özel modüler tasarımıyla ve kolay çıkarılabilir pil özelliğiyle bizlere harika bir akıllı telefon deneyim yaşatmakta. LG G5 Aksesuarları sayesinde istediğimiz zaman Hi-Fi oynatıcı veya bir dijital fotoğraf makinasına dönüşebiliyor.




LG Cam Plus

LG Cam Plus, bataryanın altına takılarak LG G5'i profesyonel fotoğraf makinasına dönüştürmemizi sağlıyor. LG Cam Plus üzerinde deklanşör tuşu ve zoom tuşları bulunmakta. LG Cam Plus, profesyonel fotoğraf makinasına dönüştürmekle kalmayıp aynı zamanda da ekstra batarya sağlayabiliyor. Bu LG G5 Aksesuarları bünyesinde 1200 mAh'lık bir bataryayı da bulundurarak toplam 4000 mAh'lık bir bataryanız olmasını sağlıyor.




LG Hi-Fi Plus

G5'in bir ses modülü olan Hi-Fi Plus, sizi adeta bir sinema sistemi kalitesinde ses deneyimi kullanmanızı sağlıyor. LG G5'in alt kısmından takılan bu aksesuar güzel  bir ses kalitesi sunuyor. LG G5 Aksesuarları içerisinde Hi-Fi Plus üst düzey ses kalitesi arayanlar için üretildi. Bu aksesuar yüksek ses kalitesinin yanı sıra şık ve sade tasarımıyla da yine ön plana çıkıyor.

LG 360 Cam

Kullanımı ve tasarım bakımında mükemmel olarak üretilmiş. Adından da anlaşılacağı üzere 360 derece görüntüler çekmenize olanak sağlamaktadır. LG 360 Cam aynı zamanda 4 GB'lık dahili hafızasından da yararlanabilirsiniz. 13 megapiksellik kamerasıyla YouTube canlı yayın desteği de sunmaktadır. LG G5 Aksesuarları da Cam Plus gibi 1200 mAh batarya desteğide sağlamaktadır.




LG 360 VR

LG G5 için özel olarak geliştirilen 360 VR LG'nin sanal gerçeklikteki yeni temsilcisi olmaktadır.

LG Rolling Bot

8 megapiksellik bir çözünürlükle akıllı ev gözetleme aksesuarı olan Rolling Bot, bir beyzbol topuna benzediği için ise fazla dikkat çekmemekte. LG G5 ile Wi-Fi üzerinden bağlantı kurularak istenildiği gibi rahatlıkla hareket ettirilebilir.

Yorumlar

  1. Sedat Pekşen12 Mart 2016 17:36

    LG G5'in aksesuarları kendisinden daha çok dikkat çekiyor. Yakında bende almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi olmuş bu sefer, beklentinin çok üstünde yeni model.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder