Haftanın Mobil Oyunları

Sinir bozucu mobil oyunlardan sonra bu haftadan itibaren haftanın mobil oyunları nı da sizlere tanıtacağız. Haftalık oyunları neye göre belirliyoruz; Google Play üzerinde yeni ve popüler uygulamalar arasında tek tek seçilmektedir.

Haftanın mobil oyunları nda bazı haftalar 3 oyun bazı haftalar ise 5 oyun yer alacak bu oyunlar o hafta güncellenen oyunlara göre değişim gösterecektir.

Bu haftanın mobil oyunları şunlar; BikeUp, 99 Problems, Egg Car!, Pinball ve son olarak Okay? oyunları yer alacak.




Haftanın Mobil Oyunları

Bike Up


Yayımcılığını FunGenerationLab yaptığı bir  aksiyon yarış oyunudur. Motosiklet ile yapacağınız aksiyon dolu akrobasi hareketleriyle yarışa zevk katacak ve eğlenceniz de tavan yapacaksınız. Oyun içerisinde kullanılan grafik ve animasyonlar oyuncuyu etkilemek için yetiyor ve artıyor bile.

Oyun içerisinde bir çok bölümlerde git gide zorlaşan kademeli sistem ile oyuna ayrı bir zevk katmış bununla da yetinmeyip isterseniz motosikletinizi geliştirip online olarak da oynama imkanı bize vermiştir. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla da doyasıya bir yarış zevkini bu oyun sayesinde yaşayabiliyorsunuz.

iOS - App Store

Android - Google Play





99 Problems


Yayımcılığını mamau yapmış olduğu arcade bir oyundur. Oyun aslında çok kolay gibi görünse de pek de kolay değil.

Oyunda siz bir kareyi zıplatarak yöneteceksiniz ve yönettiğiniz kare asla yere düşmeyecek, diğer karelere ve üst kısıma çarpmayacak. Arka planda bulunan sayıları her geçtiğinizde ise seviye atlamış olacaksınız. İlk seviyeler her oyunda olduğu gibi kolay fakat ilerlediğiniz zaman oyunun zorluğunu anlayacaksınız fakat oyun o kadar bağımlılık yapacak ki size oyunu bırakmak istemeyeceksiniz.

iOS - App Store

Android - Google Play






Egg Car!


Orangenose Studio tarafından yayımlanan bir arcade oyunudur. Oyun gayet kolay gibi dursa da biraz sinir bozuyor fakat hırs yaptırdığı için kendisini oynatmayı başarıyor. Bu oyunu sinir bozucu mobil oyunlarda tanıtmayı düşünüyorduk fakat haftanın oyunu olmayı hak eden bir oyun.

Oyunda bir arabayı yönetiyorsunuz ve bu arabanın kasasında bir yumurta var bu arabayı öyle bir süreceksiniz ki kasadaki yumurta düşmeyecek ve hızlı giderek oyunu bitireceksiniz, aynı zaman da ise yolunuzun üzerindeki altınları da toplamanız gerekiyor.

iOS - App Store

Android - Google Play



Pinball


Adından da anlaşılacağı gibi bir langırt oyunudur. Klasik Pinball oyunlarından farkı bunda puan toplama şekli farklı olarak yapılmıştır.

Oyunda yapmanız vurduğunuzda değişik yerlerde beliren kare şeklini vurmanız gerekiyor. Kare şeklini her vurduğunuzda başka bir yerde beliriyor ve oyunu bu şekilde sürdürüyor. Eski bir oyunu bu şekilde değiştirip tekrar sunmaları çok güzel ve eğlenceli olmuş.

iOS - App Store

Android - Google Play


Okay?


Ben kendime güveniyorum, hiç bir oyun benim karşımda duramaz diyorsan birde bu oyunda kendini dene. Oyun içerisinde yapacağın taktik ile bölümleri geçmeniz gerekmektedir. Her bölüm zorlaşan oyunda kafanızı iyi kullanmanız gerekmekte.

Bu oyunu uzun süredir oynuyorum fakat bir bölümde ben de tıkandım ne kadar vazgeçmeyi düşünsem de zaman zaman girip yeniden deniyorum fakat şuanlık daha geçebilmiş değilim.

iOS - App Store

Android - Google Play

Yorumlar

Yorum Gönder