Pokemon GO indir

Dünyanın bir çok yerini kasıp kavuran ve Türkiye'de de gündemde olan Pokemon GO oyununu oynamak isteyen kişiler kullandıkları cihazlarda markette bulunmamakta, bulamadıkları için ise diğer kaynaklardan oyunu indirmeye çalışıyor fakat bu kaynaklarda güvenilir olmadıkları için ise cihazınıza virüs bulaşma riski oldukça yüksek bu yüzden biz de sizlere Pokemon GO oyununun temiz bir apk dosyasını sunuyoruz.




Pokemon GO Android Cihazlara Nasıl Yüklenir ?

Aşağıda size sunduğumuz Pokemon GO oyununun apk dosyasını android cihazınıza yükleyerek üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Daha önce apk dosya yükleyip kuranlar bunu biliyorlardır, bilemeyenler veya her hangi bir hata ile karşılaşanlar konu altından bizimle iletişime geçebilirler.




Pokemon GO iOS Cihazlara Nasıl Yüklenir ?

Maalesef iOS kullanıcılarına üzülerek söylememiz gerekiyor ki bunun bir tek yöntemi var o da Kanada hesabınız olması veya oyunun Türkiye'ye gelmesini beklemek zorundasınız.





Pokemon GO indir !!


(Link kaldırılmıştır, en kısa süre içerisinde tekrar yüklenecektir.)

Android cihazınıza indirirken bu dosya zararlı olabilir uyarısıyla karşılaşıyorsanız bunun sebebi dosyanın apk dosyası olmasından kaynaklıdır, dosyada herhangi bir sorun yoktur.

Yorumlar