Zula Steam'e Geliyor

Türkiye'de ilk defa yapılan MMOFPS oyunu Zula bir adım daha atarak Steam üzerinden de oyuncularına oynama fırsatı sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde facebook üzerinden oyunculara sunmuş olduğu anket sonucu Steam'e katılma kararı alan Zula ekibi şuan Greenlight oylamasında ve sevenlerinin desteğiyle de yakında Steam üzerinden de oynanabilecek gibi görünüyor.

Zula oyunu Steam platformunda yer alarak uluslararası oyun sektörünede bir adım atmış olacak ve diğer ülkelerden de yoğun bir şekilde ilgi görebilecek. Oyun yönetiminin bu konuda her ülke için ayrı sunucu oluşturarak ülkeleri birbirlerinden ayıracaklarını ve bu sayede her oyuncu kendi sunucusunda oynayabileceklerini de duyurdu.

Ücretsiz olarak bizlere oyun keyfi sunan Lokum Games, Steam üzerinde de bize kaliteli ve ücretsiz olarak oynayabileceğiz. Son güncellemeler ile birlikte oyunda İstanbul, Gaziantep, Safranbolu ve Trabzon haritaları da yer almakta.

Zula'nın Steam'e Gelmesiyle Neler Değişecek ?


Öncelikle şunu belirtelim Steam'e geçiş ile birlikte eski hesaplarda sıfırlanma vb. durumlar yaşanmayacak ve isteyen oyuncular yine masaüstü olarak oynayabilecek, yani oyuncuları Steam ile mecbur bırakılmıyor. İsteyen oyuncular Steam'dan oynamayıp yine eskisi gibi masaüstüne indirerek oyunu oynayabilirler.

Steam üzerinden oyunda destek vermek isteyenler http://bit.ly/zuladestek buradan oylamaya katılabilirler.

Yorumlar