Mobil Dünya Kongresi 2016 Başlıyor

Mobil Dünya Kongresi 2016 Başlıyor
mobil dünya kongresi



Dünya da yapılan bir kaç önemli teknoloji etkinliklerinde biri olan Mobil Dünya Kongresi kısa adı ile MWC bu yıl İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenecek. 22-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 'nde bir çok markanın yeni amiral gemilerini ve bir çok mobil teknoloji ürünlerini de görmeyi heyecanla bekliyoruz. Dünya üzerinde adını duyurmuş birçok üretici firma yeni nesil mobil teknolojilerini tanıtmak için bu etkinliği beklemekte. Bu etkinlik sayesinde üreticilerde yeni amiral gemilerini kullanıcılarının beğenisine sunacaklar.




Her yıl Şubat ayının sonunda veya Mart ayının başında yapılan bu etkinlik dünyanın en büyük etkinliği olma özelliğini de taşımaktadır. Fuarda dünya devi markalar mobil ürünlerinin duyurmak için burada yerlerini alacaklar.

94 binin üzerinde ziyaretçinin ve 2 binden fazla standın açılacağı Mobil Dünya Kongresi dört gün süreceği açıklandı. 22 Şubat'tan itibaren kapılarını açacak olan Mobil Dünya Kongresi 21 Şubat'ta basın etkinliklerine başlayacak.




MWC 2016'da Samsung'un Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge büyük dikkat çekeceği bekleniliyor. Galaxy S7 ve S7 Edge'nin yanı sıra bizi sürpriz olarak Galaxy S7 Plus'da bekliyor olabilir.

Yorumlar