Bilkent eSports Weekend 2016 Başlıyor

Bilkent Üniversitesi Elektronik Sporlar Topluluğu bir ilke imza atarak oyuncular için hafta sonunu iyi değerlendirebileceği etkinlikle bizlerle olacak. eSpor'un kalbi bu hafta sonu Bilkent'te atacak. Bir birinden iyi, profesyonel oyuncuların ve bir çok Twitch yayıncısının da yer alacağı Bilkent eSports Weekend 2016 etkinliği 20 - 21 Şubat'ta ücretsiz fakat sınırlı katılımcıyla oyuncuları bekliyor. Profesyonel oyuncular, eSpor medyası ve takım yöneticileriyle güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm oyuncular Bilkent'te buluşacak. Türkiye'de eSpor deyince akla gelen profesyonel isimlerle tanışma ve onlardan deneyimler öğrenme fırsatını yakalamak istiyorsanız ücretsiz olarak Bilkent eSports Weekend 2016 etkinliğine katılabilir.

eSpor'a gönül vermiş Twitch yayıncıları, eSpor medyası, profesyonel oyuncuları ve takım yöneticilerinin yer alacağı bu etkinlikte katılm ücretsiz olup sınırlı sayıda bileti Eventbrite üzerinden temin edebilirsiniz. Almış olduğunuz biletlerin üzerindeki isim ve kimlikleriniz güvenlik sebebiyle girişte kontrol edilerek içeriye girebileceksiniz.

eSpor hakkında son gelişmeleri ve Türkiye'de eSpor'un yeri ve ilerleyen süreçte neler olacağı hakkında çeşitli konuşmacılar Bilkent'te olacak. Bilkent eSports Weekend 2016 'da yer alacak konuşmacılar eSpor adına bir birinden özel isimler, konuşmacı olarak katılacak isimler şu şekilde ;

- Furkan "fallengodz" Bıyıklı (StarCraft 2 Grandmaster)
- Ali Erkin (Taleworlds Yöneticisi & TOGED Başkanı )
- Halil Doğutepe (Phoenix eSports Eski Kurucusu)
- Gökay Çelik (Turkish Player Genel Yayın Yönetmeni)
- İlker Karaş (Habertürk eSpor Köşe Yazarı)
- Nezih Kuleyin (Dijital Oyunlar Federasyonu YK Üyesi)
- Salih "marqnue" Onaran (Türkiye CS:GO Milli Takımı Eski Kaptanı)
- Ceyda Karaş (Fragtist.com Yönetici Editör)
- Sonat Samir (Dijital Sporlar eSpor Topluluk Yöneticisi)

Bir ilki gerçekleştirilecek olan Bilkent eSports Weekend 2016 etkinliğine destek veren kurumlarda şu şekilde olacak ;

- Scorp: Sosyal Medya Sponsoru
- Dijital Sporlar: Medya Sponsoru

Katılmayı düşünenler için kısa ve nemli bilgiler de vermekte yarar vardır. Etkinliğe katılacak kişiler ücretsiz olarak sınırlı sayıda olan biletleri buradan temin edebilirler. Etkinliğe girişte almış olduğunuz biletlerin mutlaka yanınızda olması gerekmektedir ve biletin üzerinde yazan isim sizin isminiz olması gerekmektedir ( kontrol edilerek içeri alınacaksınız ) . Aynı zamanda etkinliğin bütün oturumlarına katılanlara Bilkent eSports Society onaylı katılımcı sertifikası da verilecektir. Etkinlik alanına nasıl ulaşacağınız hakkında ve etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar