Microsoft, Windows 10’a Geçen Firmalarla Övünüyor

Windows 10 ’un daha fazla kurumsal şirketi olduğu için geçmek isteyen Microsoft, şimdiye kadar yeni işletim sistemine geçmiş olan ünlü firmalar sayesinde övündü ve çok kısa bir zaman içinde bu firmalara yenilerinin de ekleneceğini söyledi. Windows 7’den sonra gittikçe daha iyi işletim sistemi çıkaramayan Microsoft’un bu nedenle Windows 10’un çok daha başarılı olması gerekiyordu. Bu nedenle bu firma yeni çıkardığı işletim sistemini kullanıcılara daha rahat beğendirebilmek için tüm gücü ile çalıştı.

Windows 10’u Windows 7,8 ve 8.1 sahiplerine ücretsiz bir yükseltme olacanağı sunmak için her şeyi yaptı. Bu sayede firma, buna benzer bir uygulama sayesinde bireysel kullanıcılara ulaşmaya başladı ve şimdi de kurumsal firmalara ulaşıyor. Windows 10’u daha büyük kitlelere ulaştırmak için çaba gösteren Microsoft, bu amaç için kurumsal şirketleri yeni sistemine geçmek için ikna etmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde New York’ta gerçekleştirilen büyük bir etkinlikte Amerikalı teknoloji devi, daha şimdiden pek çok firmanın Windows 10’a geçtiğini öne sürerek övündü. Bu kurumsal firmalar arasında ise, Macy’s, L’Oreal Paris, Freem Pay, Gerrity’s Supermarkets, AVA Retail, Digimarc ve Fnac gibi ünlü markalar da yer alıyor. Bu büyük kurumsal firmaların arasına kısa bir süre içinde yenilerini de katmaya hazırladığını ifade eden Microsoft, çıkardığı bu işletim sistemi ile çok daha geniş kitlelere hitap etmeyi amaçlıyor.

Yorumlar