YouTube'dan Para Kazanmanın Yeni Yolu

YouTube'dan Para Kazanma "Öde izle özelliği"


Bir çok YouTube kullanıcı kanallarından para kazanmakta. Daha öncede yapılan açıklamada kullanıcılar belli bir ücret ödeyerek videolarda bulunan reklamları kapattırabileceğini açıklamıştı. Şimdi ise yapılan açıklama YouTube'dan para kazanmak isteyenleri sevindirecek bir özellik olacak.

[caption id="attachment_230" align="aligncenter" width="646"]YouTube'dan Para Kazanma YouTube'dan Para Kazanma[/caption]

Artık bir videoyu izlemek için belli bir ücret ödemeniz gerekecek, tabi bu tüm videolar için değil çok popüler bir YouTuber özel bir günde çektiği videoyu izlemeniz için sizden artık ücret talep edebilecek. Bu ücreti ödememeniz durumunda videoyu seyredemeyeceksiniz.

Bu özelliği pek çok YouTuber sevmeyecek fakat bir çok kişiyi de sevindireceğini düşünüyoruz.  Örneğin okul için özel ders videoları çekiyorsunuz ve bu işte profesyonelsiniz o zaman bu videoları izlemek için ücret talep etmeniz sizin en doğal hakkınız, YouTube yetkilileri de böyle düşünmüş olacak ki bu özelliği aktifleştirmişler. Başka bir örnek vermek gerekirse bir televizyon dizisinin tekrarını belli bir ücret ödeyerek artık izlenebilecek.

Peki herkes ücretli video yayınlayabilecek mi?

Bir çok kişi YouTube'dan para kazanmaya çalışıyor fakat bu özelliği tüm YouTuberlar kullanamayacak. Kimler kullanacak peki? Bu özelliği yüksek seviyede aboneye sahip olanlar ve kaliteli içerik barındıran YouTuberlar bu özelliği kullanabilecekler.

Bu özelliği kullanan YouTuberlar isterse tüm videolarını bu şekilde ücretli haline getirebilir, isterlerse de istedikleri bir kaç videoyu bu şekilde ücretlendirebilirler.

YouTube'dan Para Kazanmak için bu özellik 21 Ekim'de yapılacak olan YouTube etkinliğinde duyurulması beklenilmektedir.

Yorumlar

  1. Hocam teşekkürler eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. admin güzel bir site olmuş takipteyim.

    YanıtlaSil
  3. Yazılarınız gerçekten çok faydalı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder