Reklamsız YouTube için Abonelik Sitemi

Dünyanın en büyük video platformu olan YouTube yeni özelliği olan reklamsız YouTube Red'i duyurdu. Reklamsız YouTube denildiğine bakmayın, artık reklamsız ama ücretli bir YouTube bizi bekliyor olacak. YouTube Red'e abone olmak için bizlerden aylık 9.99 dolar istenilmektedir.

[caption id="attachment_245" align="aligncenter" width="700"]YouTube Red Reklamsız YouTube Red[/caption]

Uzun bir video izlerken reklamlarla kesin videolardan bıkanlar için reklamsız YouTube 28 Ekim tarihinden itibaren başlayacak. Bu özellik ilk olarak ABD kullanıcılarına açılıp daha sonra diğer ülkelerde de aktif olacağı söyleniliyor. Başlayacak olan YouTube Red sistemi kullanıcıların denemeleri için ilk ay ücretsiz olarak sunulacak, diğer aylarda ise bizden 9.99 dolar ücret istenecek. Yapılan yeni sistem ile YouTube Red, Google Play Music ile entegre edildi ve bu sayede offline video hizmeti de sunuluyor, fakat Google Play Music uygulaması da Türkiye'de yayınlanmamakta.

Türkiye'de reklamsız YouTube Red'in tutmayacağına eminim, bir çok kişi reklam engelleme eklentileriyle yine reklamları engeller ve yinede YouTube'a para kazandırmaz. Burası Türkiye burada Red, med sökmez :D

YouTube Red'in yanı sıra YouTube Apple Music ve Spotify'e de rakip bir özelliğini de duyurdu. Artık YouTube Music ile yeni müzikler keşfede bileceksiniz. YouTube Music  ve reklamsız YouTube Red önümüzdeki aylarda ABD dışında kademeli olarak tüm ülkelerde kullanıma açılacaktır.

Yorumlar

Yorum Gönder