Oyunlarınız Kasıyorsa Çözüm Game Booster

Bir çok oyuncunun derdi oyun esnasında olan kasılmalar özellikle online bir oyun oynuyorsak bu suçu direk oyuna atarız fakat sorun oyunda değil bilgisayarınızdadır. Bilgisayarınızda bulunan arka plan uygulamaları yüzünden bilgisayarını oyun esnasında ısınır ve oyun içerisinde kasmalara sebep olur. Bunu önlemek için size önereceğimiz programı tercih etmeniz en iyi çözümdür.

Siz oyun oynarken, oyununuzu hızlandıran, diğer programları yavaşlatan ve gereksiz programları da durduran bir programdır, biz kısaca oyuncu dostu diyebiliriz.

Game Booster'ı buraya tıklayarak ücretsiz olarak tamindirden indirebilirsiniz. İndirdikten sonra Game Booster ekranında alt kısımda Ekre+ butonuna tıklayarak oynadığınız oyunun masaüstünde bulunan kısa yolunu seçebilir veya giriş exe dosyasını seçebilirsiniz. Bu sayede oyununuzu programa eklemiş olacaksınız. Daha sonra oyuna girmek için programı açıp oyununuza bir kere tıkladıktan sonra alt kısımda bulunan Güçlendir ve Çalıştır tuşuna basmanız yeterli olacaktır, böylelikle program oyununuzda aktif bir şekilde çalışacaktır. Resimli olarak göstermek gerekirse ;

Programı çalıştırın, bilgisayarınızda olan oyunlar arasında program kendi eklemeye çalışacak fakat istediğin oyun programa eklenmemiş olabilir, altta bulunan Ekle tuşuna tıklıyoruz,

Game Booster 1

Game Booster'a eklemek istediğiniz oyunun exe dosyasını veya kısa yoluna tıklayarak ekleyebilirsiniz. Ekledikten sonra oyunu başlatmak için Game Booster'da oyunun simgesine bir kere tıklayın ve altta bulunan Güçlendir ve Başlat tuşuna basın ve Game Booster aktif bir şekilde oyununuza başlayın.

Game Booster 2

Yorumlar

Yorum Gönder