Havale İşlemi Nasıl Yapılır?

Günümüzde internetten alışveriş artmış durumda, kimi insan işinden dolayı vakit bulamadığından kimisi ise de üşengeçlikten alışverişini internet üzerinden sağlamakta. İnternetten alışverişin artmasıyla dolandırıcılık işleride bir o kadar arttı, ve bir çok siteyede kredi kartı bilgisi istenildiği için güvenilmemekte ve en doğrusu yapılmaktadır.
Havale İşlemi Nasıl Yapılır?
Havale İşlemi Nasıl Yapılır?
Bu makalemizde ödeme yöntemi olarak seçile bilen havale işlemini sizlere bahsedeceğim. Havale işlemi ile bir çok popüler, güvenli alışveriş sitesinden alışveriş yapmanız mümkün. Örnek vermek gerekirse hepsiburada, gittigidiyor gibi bir çok kişinin tercih ettiği sitelerinde ödeme işlemi olarak havaleyi seçebilirsiniz.

Havale işlemi için banka kartı veya herhangi bir kartınızda olmasına gerek yok bir çok bankanın atmsinden kartsız olarak işlem yapabilirsiniz. Eğer internet bankacılığı kullanıyorsanız bankası kullanıyorsanız yapmanız gerkenler şu şekildedir.

Kullandığınız bankanın sitesinden giriş yapın, para transferi seçeneğinden para transferini nasıl yapacağınızı seçin. Bir çok sitede güvenlik amaçlı IBAN tercih edilmektedir, örnek olarak sizlere verdiğim sitelerde de IBAN tercih ediliyor. Para transfer seçeneğinden IBAN'a tıklayarak buraya para transferi yapacağınız kişinin IBAN adresini yazıyorsunuz ve genel olarak alış veriş sitelerinde aldığınız ürünün kodunu size veriyorlar ödeme işlemi yapmadan önce açıklama kısmına bu kodu yazarsanız ürününüzü size daha hızlı bir şekilde yolluyorlar.

Yorumlar

  1. güzel bir site olmuş takipteyim

    YanıtlaSil
  2. Feza (ÖRÜÇ)7 Ekim 2015 06:15

    Ellinize sağlık.Teşekkürler hocam

    YanıtlaSil
  3. iyi bir paylaşım teşekkür ederim başarılar

    YanıtlaSil
  4. süper olmuş emeğine sağlik

    YanıtlaSil
  5. güzel makale olmuş

    YanıtlaSil
  6. bence de güzel bir makale

    YanıtlaSil
  7. Paylaşımızın için teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder