Android Kilit Ekranı Nasıl Özelleştirilir?

Android işletim sistemine sahip cep telefonu kullanıcıları için devamlı aynı kilit ekranlarını hatta aynı menüleri bile görmeye bir zaman sonra insan dayanamıyor, parası olanlar bu soruna çözüm olarak yeni telefon alıyor fakat parası olmayanlar ise telefonuna uygulama yükleyerek bu kısımları özelleştirebiliyorsunuz. Bu yazımızda sizlere Android kilit ekranını nasıl özelleştirebilirsiniz ve bunun için hangi uygulamaları kullanabilirsiniz bundan bahsedeceğim.

Android cihazlarda kilit ekranınızı özelleştirmek için bir çok uygulama var fakat Google Play'de gördüğünüz her uygulamayı da indirmemek lazım, bizde sizlere bunlar arasından bir kaç uygulama seçtik ve tek tek bunları sizlere tanıtacağız.

Android cihazlarınızda kilit ekranında fazla bilgi elde etmek isteyen kullanıcılar için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Echo Kilit Ekranı ve Next Lock Screen adlı uygulamaları Google Play'den indirebilirsiniz. Uygulamalara ait ekran görüntülerine alttan görebilir ve uygulamanın sayfasında görebilirsiniz.

[caption id="attachment_33" align="aligncenter" width="169"]Next Ugulamasına Ait Ekran Görüntüsü Next Ugulamasına Ait Ekran Görüntüsü[/caption]

 

[caption id="attachment_35" align="aligncenter" width="169"]Echo Kilit Ekranı Uygulamasına Ait Ekran Görüntüsü Echo Kilit Ekranı Uygulamasına Ait Ekran Görüntüsü[/caption]

Kilit ekranında daha fazla bilgi isteyenler için Next daha verimli olacaktır, ekran olan bildirimlerde mesajlarını direk olarak kilidi açmadan görülmekte ve alt kısımdan ise uygulamalarınıza ve kısa yollarınıza ulaşabilmektesiniz. Echo Kilit Ekranında ise daha sade bir görünüm verilerek az da olsa onda da detaylar mevcuttur. Bu uygulamalar hakkında detaylı bilgiyi Android Google Play sayfasından öğrenebilirsiniz.

Daha güzel ve size özel bir Android kilit ekranı istiyorsanız size GO Locker ve Tiles İnstagram Lock Screen uygulamalarını önerebiliriz.

Go Locker uygulamasında size seçmeniz için dört değişik ve bir birinden güzel tasarım veriliyor ve bunlardan birini seçerek kilit ekranınızı özelleştirmeye başlıyorsunuz. Sadece dört ekranla da kalmayıp GO Locker'in uygulaması sayesinde binlerce tasarım arasından size göre olanını seçerek kullanabilirsiniz. Sadece kilit ekranıylada kalmayıp GO Locker uygulaması sayesinde değişik wigetlerde yükleyebiliyorsunuz.

[caption id="attachment_36" align="aligncenter" width="169"]GO Locker Uygulamasından Ekran Görüntüsü GO Locker Uygulamasından Ekran Görüntüsü[/caption]

Tiles İnstagram Lock Screen uygulaması sayesinde ise adından  da anlaşılacağı üzere instagram da takip ettiğiniz kişilerin resimlerinden oluşan bir kilit ekranı size sunuyor.  Uygulamaya ilk başlarken instagram girişi istiyor güvenli bir şekilde giriş yaparak bu uygulamayı da kullanabilirsiniz. Benim görüşüm GO Locker olmasa kesin bir numaralı bir uygulama olmuş diyebilirim.

[caption id="attachment_37" align="aligncenter" width="169"]Tiles Uygulamasından Ekran Görüntüsü Tiles Uygulamasından Ekran Görüntüsü[/caption]

Yorumlar

  1. GO Locker çok güzelmiş şuan indiriyorum, öneriler için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir çalışma yapmışsınız.

    YanıtlaSil
  4. Delal Abdullatif Abzak8 Ekim 2015 11:49

    bence de güzel bir makale

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder