BlackBerry Venice aradığınız kızaklı Android telefonu olabilir

BlackBerry'nin Android'in imkanları konusuna uygulamaların ötesinde tek alakası olduğuna konusunda söylemler uzunca zamandır konuşuluyor. BlackBerry CEO'su John Chen'in olması gerektiği kadar emniyetli meydana geldiği halde tek Android cihaz üretebilecekleri demeci de, bu iddialara belli bir süre daha çok kulak kabartılmasına ne sebeple oluyor .

BlackBerry Venice aradığınız kızaklı Android telefonu olabilir
BlackBerry Venice aradığınız kızaklı Android telefonu olabilir

Evleaks rumuzuyla paylaştığı sızıntıların doğruluğuyla bilinen Evan Blass'in BlackBerry'nin Android telefonuna ilişkin meydana geldiği öne sürülen tek imaj paylaşması ise, dedikoduları iyice artıracak benzeri gözüküyor. Paylaşılan fotoğraftaki cihazın BlackBerry Venice ismini taşıdığı belirtilirken, cihaz kavisli kenarları, aşağı bölümündeki hoparlörü ve kızağa gizlenmiş klavyesiyle dikkatleri çekebileceğini gösteriyor.



BlackBerry Venice'in tek an önce AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'li taşınabilir operatörü AT&T'ye özel tek model olarak indirilmeye sürüleceği öne sürülüyor . Fakat firma amaçlı bu denli kocaman tek değişiklik niteliği taşıyan telefonun daha kapsamlı tek kitleye eriştirilmesi da fazlasıyla muhtemel gözüküyor.

BlackBerry Venice'in kullanıcılarına Android deneyimini muhtemel meydana gelen en fazla yüksek düzeyde yaşatacağı söyleniyor. Cihazda Google'ın Play Store ve Haritalar benzeri anne servislerinin de koltuk alacağı anlam ediliyor . BlackBerry Venice artık yalnızca tek kroki çizimden ibaret olsa da, Android'in tek BlackBerry telefonunda boy gösterme olasılığı dahi merak yaratmaya yetiyor.


Yorumlar