Android Güncelleme Nasıl Yapılır?

Android sistem güncellemesi ne türlü yapılır tarzı bir sürü sual gelmekte. Android cep telefonlarınıza üreticiniz aracılığıyla iştirak eden aktüellemeleri yapmalısınız. Güvenlik ve yepyeni nitelikleri keşfetmek yerine yapacağınız telefon güncelleştirmeleri telefonunuzu ek olarak güzel bir duruma getirecektir.

Cep telefonu yeni sezon modelleri amaçlı en nihai iştirak eden Android Lollipop 5.0'ı ne türlü kuracağım diye bir sual kafanızda olabilmektedir . Üretici aracılığıyla verilen OTA Aktüellemeleri telefonunuzdan rahatlıkla izleyebilirsiniz . En kısa zamanda Android M Android 6.0 güncellemesi de dönecektir .



Android sistem güncellemesini nereden ve ne türlü yapabilirim ?


Öncelikle cep telefonunuz wifi üzerinden bir kablosuz ağa ilişkili olmalı. Kablosuz ağ üzerinden sistem güncellemesini rahatlıkla yapabileceksiniz.
Telefon ne türlü güncellenir amaçlı önce yapmanız lazım iştirak eden Ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem Güncellemesi bölümüne girmeniz. Buradan " Güncellemeyi Kontrol et " derseniz iştirak eden güncelleme var ise ekranda çıkacaktır. Bundan ek olarak sonra ki adımları telefonunuz sizlere gösterecektir.

Android Güncelleme Nasıl Yapılır?
Android Güncelleme Nasıl Yapılır?



Yorumlar

  1. Android cihazlarda güncelleme nasıl yapılır? (bkz: http://www.yazarkafam.com/android-guncelleme-nasil-yapilir/ )

    YanıtlaSil

Yorum Gönder