Kiwi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Facebook hesabınız ile giriş inşa ederek kullanıcılara herhangi sorular sorabildiğiniz tek uygulama düşünün. Hakikat yaşamda olsa epeyce zevkli olurdu öyle değil mi ? Kiwi Android uygulaması herhangi sorular türetebileceğiniz, başkalarının herhangi suallerini cevaplayabileceğiniz tek platform.

Kiwi Nedir? Nasıl Kullanılır?
Android Kiwi Uygulaması

Kiwi nedir ?
Kiwi uygulamasını Android gsm telefonunuza ve tabletinize yükledikten ardından Facebook ya da Elektronik Posta hesabınız ile kayıt olup giriş yapabiliyorsunuz. Fakat Facebook hesabınız ile giriş yaparsanız arkadaşlarınıza bu uygulama ile ilgili davetiye gidiyor, bunu bilmenizde yarar meydana geldiğini tahmin ediyorum . Facebook ile giriş yaparsanız arkadaşlarınıza davetiye gittiği amaçlı arkadaşlarını huzursuz etmek istemeyenler elektronik posta ile kayıt olsun, bende elektronik posta ile kayıt olmayı öneriyorum.


Kiwi uygulaması ne türlü kullanılır ?
Kiwi uygulaması ne türlü kullanılır tarzı sorular arayan üyeler amaçlı bu sayfamızı hazırladık ve size haber sağlamak talep ediyoruz . Bir Önceki senelerde web ile haşır neşir durumda olan üyeler hatırlayabilir. Ask fm ismi ile soru sormak sitesi vardı. Bu uzunca zaman popülerliğini korudu ve her geçen gün popülerliğini kaybetti. Hemen de yepyeni tek soru sorma servisi durumda olan Kiwi Apk uygulaması etkin oldu ve öbür soru sorma sitelerine yönelik farklı nitelikleri var.


Kiwide soru ne türlü sorulur, soru ne türlü cevaplanır ?
Kiwide soru ne türlü sorulur, soru ne türlü cevaplanır tarzı sorular ile karşılaşacağımızı biliyoruz. Kiwi üstünde kendinize ilişkin tek profil oluşturduktan ardından kullanıcılara soru sorabilir ve onların cevap vermesini bekleyebilirsiniz. İsterseniz de sizin benzeri uygulamada soru sormuş bireylerin sorusunu cevaplayabilirsiniz. Bununla Birlikte bu uygulama üstünde aynı öbür Toplumsal basın sitelerinde meydana geldiği benzeri takipleşme sistemi koltuk almakta. Takip ettiğiniz bireylerin suallerini ek olarak çabuk görüntüleyebilirsiniz.

Kiwi Android uygulamasını bu adresten telefonunuza yükleyebilirsiniz.


Yorumlar