WhatsApp Yenilendi

WhatsApp, uzunca süredir beklenen Android'in Materyal Tasarım'ına sahip güncellemesinin nihayetinde yayınladı

WhatsApp Güncellendi
WhatsApp Güncellendi
Web sitesinden APK olarak (uygulama dosyası) bundan önce de indirilebilen bu güncelleme, evvelki zaman bakımından Google Play Store'daki yerini aldı ve güncelleme üyeler aracılığıyla bir sürü beğenildi.


Web sitesinde Materyal Tasarım'a sahip meydana gelen sürümü yayınlamasının üzerinden bir ay benzeri bir zaman geçtiğimiz WhatsApp'ın nihayetinde güncellemeyi Play Store'a da vermesi, normal üyeler tarafından kocaman bir ehemmiyet taşıyor. Prof olarak nitelendirebileceğimiz kullanıcı kitlesi hâli hazırda APK indirip yepyeni WhatsApp'ı kullanmaya başlamış olsa da, APK dosyası ile telefonlarına ne türlü kurulum yapacağını bilmeyen kocaman bir kesim de mevzubahis . WhatsApp'ın Internet sitesindeki APK versiyon de mükemmel bir biçimde çalışmasına ve hiçbir yanlış içermemesine nazaran , Play Store'a ne sebeple bu civarı geç geldiği ise bilinmiyor.



Yeni WhatsApp ile Android kullanıcıları değişim gösteren bir görünümün yakınında yepyeni simgeler, animasyonlar ve renkleri değiştirilebilen emojilere kavuşmuş vaziyette . Google'ın öve öve bitiremediği Materyal Tasarım'ı  " tam olarak " yansıtmasa da, WhatsApp'ın bir evvelki Holo arayüzüne sahip tasarımından bir sürü daha dekoratif göründüğünü söyleyebiliriz.

Yorumlar