Oppo R7 İncelemesi

Mobil dünyasında kullanılan kamera teknolojisinin lider markalarından Oppo, 20 Mayıs'ta izah edeceği R7 ve R7 Plus modellerine ilişkili olarak resmi veriler aktarmaya başladı. Metal yekpare kasadan oluşacak Oppo R7 sahip meydana geldiği kamera teknolojiyle akabinde laf ettireceğe benziyor.
Oppo R7 İncelemesi
Oppo R7
Oppo R7'nin arka kamerasını Schneider-Kreuznach aracılığıyla geliştirilen lens ve 13MP çözünürlüklü ISOCELL sensör oluşturacak. Samsung'un bir takım amiral gemisi akıllı telefonlarda yer verdiği ISOCELL sensör teknolojisi inter-pixel karışımını azaltarak sensörün daha çok ışık yakalamasını ve canlı aralığı artırmasını sağlıyor.

Oppo R7'nin kamera özelliklerinin temelini "Flash Shot" teknolojisi oluşturuyor. Flash Shot'un iki basit işlevi var. Bunlar;  "Çift sürücülü Hibrid odaklama Sistemi" ve "Anti-Titreşim Optimizasyonu ".



Oppo R7'nin arka kamerası, üst seviye dijital kameraların kocaman kısmında bulunan Faz Idrak Etme Otofokus (PDAF) özelliğini bulunduracak. Telefon 0. 1 saniye içinde odaklanma gerçekleştirebilecek. Bu da Oppo R7'nin LG G4 ve Galaxy S6 benzeri üst seviye telefonlardan daha iyi odaklanma özelliği göstereceği manasına geliyor.

Anti-Titreşim Optimizasyonu; kamera açıldıktan az bir zaman daha sonra otomatik olarak fotoğraflar çeker ve kullanıcı deklanşöre bastıktan daha sonra en güzel resimi ekrana yansıtan bir algoritmadır.



Oppo Pure Image 2.0+ imaj işlemcisine sahip Oppo R7 50MP çözünürlükte fotoğraflar yakalayabiliyor. Telefonun ön kamerası ise 8MP çözünürlükte. Zerafet moduna sahip ön kamera sahip meydana geldiği öbür fonksiyonlarla üyeler amaçlı güzel bir selfie çekim tecrübesi sunacaktır.

Son olarak Oppo R7'nin özelliklerinden laf edecek olursak; telefonda 5.-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran, 1 .7GHz frekans hızında personel sekiz çekirdekli 64-bit GHz MediaTek MT6752 işlemci  ( ilginç sürümde sekiz çekirdekli 64-bit Snapdragon 615) 3GB RAM, 16GB depolama, microSD kart takviyesi ve 4G LTE nitelikleri yer alacak.

Yorumlar