Uygulamaları Hafıza Kartına Nasıl Yükleyebilirim?

Android telefonlarda yüklemek istediğimiz uygulamalar direk olarak telefon hafızasına yüklenir ve bir çok kişi bir zaman sonra Android Yeterli Depolama Alanı Yok Hatası alıyor, fakat bu hatayı almamak ve yüklemek istediğiniz uygulamalarınızın direk olarak hafıza kartınıza yüklenmesini istiyorsanız bunu rootlu cihazlarda yapmak çok kolay fakat size bu makalemizde rootsuz cihazlar için yüklemek istediğiniz uygulamayı direk olarak hafıza kartına nasıl yükleye bileceğinizi anlatacağım.

Android Yeterli Depolama Alanı Yok Hatası alanlar bu yolu da deneyebilirler. Eğer ki bunu tercih etmezseniz bu hatayı alanlar alternatif olarak Yeterli Depolama Alanı Yok Hatası adlı makalemizi de inceleyebilir.

Yapmanız gereken ilk iş OneClick adlı programı bilgisayarınıza yüklemeniz. OneClick programını aşağıda linklerden indirebilirsiniz.
* Yandex üzerinden indirmek için buraya tıklayın.
* Google üzerinden indirmek için buraya tıklayın.
VirüsTotal sonuçlarını görmek için buraya tıklayın.
rar şifresi: androlama.com


İndirdikten sonra yapmanız gerekenler;
1. Yüklemiş olduğunuz programı arşivden çıkarın.
2. Telefonunuzu ayarlar / uygulamalar / bilinmeyen kaynaklar seçin ve yine aynı menüde ki geliştirmeye basıp / usb hata ayıklama modunu etkinleştirin.
3. Android cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın.
4. Yüklemiş olduğunuz dosyanın içerisinde bulunan OneClick.exe adlı dosyaya tıklayın ve çıkan ekrandaki uyarıya tamama tıklayın.


5. Yukarıda gösterdiğim gibi soru işaretine ( ? ) tıklayın ve bilgisayarınızda Android SDK yoksa altta gördüğünüz uyarı karşınıza çıkacaktır.


6. Tamam diyerek TinnyClick çalışmasını bekleyin.
açılan sayfada
7. Varsayılan kurulum yerini hafıza kartı olarak seçin.
8. TinnyClick ile değiştir yazan butona tıklayın.


Yorumlar

Yorum Gönder