Samsung Akıllı Saatte Yeniliklerle Karşımızda

Samsung'un Galaxy S ailesinin son amiral gemisi Galaxy S6'da kullanıdığı sekiz çekirdekli işlemciyi yabancı tek yerde ek olarak kullanacağı öne sürülüyor . Peki Samsung bu kuvvetli işlemciyi nerede kullanabilecek ve biz o cihazla ne süre tanışacağız?

Samsung'un son zeki saatinden ardından zeki saatlerinde devrim yapacağı iddiaları ortalarda dolanmaya başladı. Samsung, Galaxy S6'da kullandığı sekiz çekirdekli Exynos 7420'yi (2, 1 GHz dört tane ve 1 ,5 GHz dört tane ) yepyeni nesil zeki saatine de sığdırmayı planlıyormuş. Bu söylemler hakikat olursa zeki saat kapsamında kritik tek devrim olacağı kesinlikle .


Samsung Akıllı Saatte Yeniliklerle Karşımızda
Samsung Exynos
Bu işlemcinin 14nm'lik versiyonunun tek sürü ek olarak az enerji tüketeceği ve ısınmasının kocaman oranda azaltılacağı söyleniyor. Şayet bu gerçekleştirilebilirse Samsung yepyeni nesil zeki saatinde Exynos 7420'yi kullanabilecek . İddialara yönelik Exynos 7420 yardımıyla saatin pil geçerliliği üç, dört güne civarı uzayacak. Exynos 7420'nin 16 MP kamera desteklediğini biliyoruz, durum bu şekilde olunca yepyeni nesil Samsung zeki saatlerinde kamera yer alacağı düşünceleri iyice arttı.

Yorumlar