Lenovo Vibe Z3 Pro Sızdırıldı

Çinli üretici Lenovo Geçen sene dünyanın en malum taşınabilir markalarından birsi durumda olan Motorola'yı satın alarak taşınabilir cihaz sektöründe ne civarı kritik tek rakip meydana geldiğini bütün dünyaya kanıtladı . Motorola ismi altında telefon üretimine aynı ritimde devam edecek durumda olan Lenovo'nun bizzat markasının gelişimi ve bilinebilirliğinin arttırılmasıyla alakalı kocaman tek emek içerisinde meydana geldiğini görüyoruz.

Lenovo ülkemizde A serisi, S serisi ve Z serisi telefonlarıyla Geçen aydan bu yana pazara giriş inşa etti . Telefonlar elimize ulaştırılmadığı için analiz ve ölçümlendirme bahtımız olmadı şayet şirketin en üst segmentte bulunan telefonu Vibe Z2 Pro'nun aynı ritimde devam telefonu durumda olan Vibe Z3 Pro'nun nitelikleri ve görüntüleri sızdırıldı.

Habere yönelik Lenovo Vibe Z3 Pro

5.5 inç 2K (2560x1440p) çözünürlüğünde ekran

Snapdragon 810 işlemci

16 megapiksel kamera ve 3 ilginç tonda flaş ışığı

4 GB RAM

64 GB Hafıza

3400 mAh pil


Android 5.0 Lolipop ile geliyor olacak durumda olan Vibe Z3 Pro'nun fiyatı mananında epeyce saldırgan olacağı bildiriliyor . Görsellere yönelik telefonun metal tek çerçeveye sahip olacağını görmekteyiz.

Ardı ardına ilanlan Snapdragon 810'lu telefonlar ardından bu işlemcide meydana gelen thermal meselelerinin aşıldığını anlayabiliyoruz. Telefonun görsellerine sonraki sayfalardan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar