Galaxy S6'nın renk seçenekleri açıklandı

Mobil dünyası son günlerde Hayat Taşınabilir Kongresi'nde tanıtılacak ürünlere odaklanmış vaziyette . Organizasyon alanında Samsung da yepyeni nesil akıllı telefonu Galaxy S6'yı görücüye çıkaracak. Telefon ile ilgili sayısız argüman ve imaj sızmış vaziyette fakat telefon halen tek sır ve gizemini savunmaya devam etmektedir .

Galaxy S6 ile ilgili bugüne kadar ele geçirdiği birçok bilgiyi kamuoyuyla paylaşan SamMobile sitesi bu kez Galaxy S6'nın nitelik seçeneklerini ilan etti . 1 Mart'ta izah edecek telefon önce süreçte koyu mavi, mavi-yeşil,altın ve beyaz renklerde olacak. Elbette ki Samsung bundan önceki Galaxy S serisi telefonlarda meydana geldiği benzeri Galaxy S6'nın da nitelik yelpazesini ilerleyen dönemlerde genişletecektir.


Samsung'un beyaz ve altın nitelik seçeneklerini Galaxy S5'ten biliyoruz. Koyu mavi nitelik seçeneği ise kocaman ihtimalle Galaxy A serisindekine aynı olacak. Galaxy A serisi Samsung'un metal kasadan meydana gelen önce Android telefonları olmuştu. Mavi-yeşil nitelik seçeneği ise gizemini savunuyor ve metal kasaya sahip Galaxy S6'da ne türlü görünecek heyecan ediyoruz.

Yorumlar