ASUS Fonepad 7’yi duyurdu

Yeni ASUS Fonepad 7, evvelki FE170CG modelinden ek olarak ince ve ek olarak hafif bir tasarıma sahip olmanın yanında , bir elle kullanım alanına da nihai derece uyumlu .

Fonepad 7 8MP ve otomatik odaklama özellikli bir arka panel kamerasıyla donatılmış yer alıyor . f/2.41 diyagram açıklığına sahip lense sahip meydana gelen kamera, mavi camlı optik filtresi yardımıyla harika performans gösteriyor. ASUS PixelMaster Düşük Işık modu niteliğine sahip önce ASUS phablet'i meydana gelen ürün, düşük ışık şartları altında keskin ve işlek fotoğraf çekmeyi her zamankinden ek olarak pratik duruma getiriyor.

178 derece görüntüleme açısına sahip, dekoratif görünümlü IPS ekranı yardımıyla gelişmiş nitelik netliği, parlak olmak ve aslına uyumlu nitelik imalatı avantajlarına sahip meydana gelen yeni Fonepad 7, gündelik ve eğlence amaçlı kullanımlar amaçlı muhteşem görüntüler sunabiliyor.

İnce ve hafif tasarım
Yeni ASUS Fonepad 7, evvelki FE170CG modeline mukayese et ek olarak ince ve ek olarak hafif olması amaçlı tamamıyla yine tasarlandı. Sadece 7,9 mm kalınlığa ve 280 gr ağırlığa sahip meydana gelen yeni Fonepad 7, evvelki modelden 2,8 mm ek olarak ince ve 10 gr ek olarak hafif. 9,24 mm'lik ince çerçeve Fonepad 7'nin evrensel ağırlığını azaltırken, ürünün ince ve hafif tasarımı bir elde tüketimi da kolaylaştırıyor. İnce çerçeve bununla beraber ekran-gövde oranının da maksimum düzeyde olmasını sağlıyor. Fonepad 7 bu sayede kocaman ekran deneyimini kompakt ve taşınabilir bir gövdede sunabiliyor.

Kara, beyaz, altın ve kırmızı nitelik seçenekleriyle beraber getirilen Fonepad 7 yeni sezon modelleri , sahip oldukları özgün doku ile tutuş kolaylığı ve dekoratif görünüm avantajlarını sağlıyor. İletken olmayan vakum yeraltı maden kaplama (NCVM) teknolojisine sahip metalik bant ile çerçevelenen ekran, ürünün şıklığına şıklık katıyor.


8MP PixelMaster kamera
Yeni ASUS Fonepad 7, hayatın unutulmaz anlarını harika ayrıntılarla belgelemek amaçlı otomatik odaklama ve 8MP özelliklerine sahip arka panel kamerasını kullanıyor. Kameranın f/2.4 diyafram açıklığına sahip kocaman lensi, çeşitli ışık şartları altında kameranın performansını artırıyor. Yeni Fonepad 7 bununla beraber ışık saçılımını ve parlamayı azaltarak özgün renklerle bezeli, hayret verici resimlerin çekilebilmesini imkanı sunan mavi camlı optik filtreye sahip önce ASUS phablet'i olma özelliğini de taşıyor.

Fonepad 7'in ASUS amaçlı önce meydana gelen bir öbür özelliği de, firmanın ASUS'a özgü PixelMaster kamera teknolojisi meydana gelen Düşük Işık moduna sahip önce phablet'i olması. PixelMaster teknolojisi bilhassa düşük aydınlatılmış ortamlarda kamera performansını artırıyor. Kamera, birbirine bitişik pikselleri birleştirerek ışık hassasiyetini %400'e varan oranda artırabiliyor. Bu da flaş kullanmadan parlak ve tam olarak fotoğraf ve videoların çekilebilmesini sağlıyor. Fonepad, 8MP arka panel kamerasının yanında , kullanıcıların aileleri ve arkadaşlarıyla görüntülü konuşma yapabilmelerini imkanı sunan 2MP'lik bir ön panel kamerasına da sahip.

ASUS TruVivid teknolojili IPS ekran
ASUS Fonepad 7 deneyimini zenginleştiren unsurlardan biri de 7 inç boyutundaki IPS ekran. Dekoratif görünümlü IPS ekran renklerin özgün hallerine sadık olarak üretilmesini sağlarken doygunluğu da artırarak görüntü kalitesini inanılmaz düzeylere çıkarıyor. 178 derece görüntüleme açısı sunan ekran, çok sayıda kullanıcının muhtevaları kolaylıkla seyredebileceği biçimde tasarlanmış yer alıyor . Tam aydınlatmalı bir ekran teknolojisi meydana gelen ASUS TruVivid, phablet'in kalınlığını ve ağırlığını azalttığı benzeri , ananesel dokunmatik ekranlara mukayese et ek olarak yüksek optik şeffaflık sunuyor. Fonepad 7'nin IPS ekranı bu sayede ek olarak parlak ve ek olarak işlek renklerle bezeli fotoğraf, uygulama ve fotoğrafları kullanıcılarına sunabiliyor.

Çift SIM rahatlığı
Tam geniş bir 7 inç phablet meydana gelen ASUS Fonepad 7, dahili çift SIM ve çift-beklemeli 3G telefon işlevlerini birlikte sunuyor. Çift SIM kart girişi, Fonepad 7'yi muhteşem bir iş ve gezi dostu haline getirirken, kullanıcıların diledikleri an, diledikleri yerden, diledikleri şahısla bağlantı kurabilmeleri amaçlı çift telefon hattı kolaylığını sağlıyor.

ASUS Fonepad 7 Türkiye'de Mart ayı içinde piyasaya çıkacak.

Yorumlar