Yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajın görünmesini engelleyen uygulama geliştirildi!

Telefonunuzdan o andaki ruh halinize yönelik mesaj atıp, sonradan "Keşke yazmasaydım" dediğiniz oluyor mu hiç? Herşeyin meydana geldiği benzeri bunun da tek çaresi yer aldı .

AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI Strings firması "İstediğiniz şeyi, istediğinizle paylaşın, dilediğiniz anda sözünüzü geriye alın" sloganını taşıyan " Ani iletileşme " uygulaması üretti .

Strings'in Evrensel Müdürü Edward Balasanyan, geliştirdikleri bedava uygulamanın gönderilmiş mesaj, fotoğraf ve videoları yalnızca bizzat telefonunuzdan değil, gönderdiğiniz bireyin telefonundan da sildiğini söylüyor. Uygulama, izniniz olmadan karşın tarafın iletisi indirmesini, paylaşmasını, üstelik ekrandan imaj almasını dahi engelliyor. Fakat bunun amaçlı iletisi gönderdiğiniz kişininde bu uygulamayı sıkması gerekmektedir .


Balasanyan " Sözgelişi ben tek hasbihal grubu oluşturur ve birden çok birey eklersem, gruptakiler bu sohbeti görebilir ama kimse benim iznim olmadan başkalarını dahil olmak üzere edemez ve yazı kopyalayamaz" diyor. Balasanyan "Burada meydana gelen , burada kalır" ilkesini benimsediklerini bildiriyor .

Strings uygulaması, türünün önce örneği değil. Fakat beta sürümünün çıkarıldığı 31 Aralık'tan itibaren popüleritesini epeyce arttırmış vaziyette . Balasanyan, 1000 kullanıcısı meydana gelen uygulamanın, o vakitten itibaren 40 bin birey aracılığıyla indirildiğini söylüyor.

Yorumlar