Xperia Z4 ’den yeni haberler var!

Son olarak iştirak eden haberlere bakılırsa Japon devleti Sony Xperia 4 'ü resmi olarak sertifikalandı. Bunun Için ayrıyeten yepyeni mobil cihaz AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'de FCC onayından da geçmiş olabilmektedir .

AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'de FCC aracılığıyla onaylanan yepyeni bir Sony mobil cihaz Xperia Z4 söylentileri arttırmaya yetti. Takdir alan akıllı telefonun nitelikleri ise amiral gemisi olacak nitelikte. Takdir alan 5. iki " ekrana sahip meydana iştirak eden akıllı telefonun çözünürlüğü ise 2560 x 1440 megapiksel ve 565 ppi değerine sahip. Onaylanan iki. telefon ise yeniden 5. iki " ekranlı ancak 1920 x 1080 megapiksel çözünürlüğe sahip. Bu iki ilginç modelin Xperia Z4 ve Z4 ultra olacağı düşünülüyor . Ürünlerin 4 GB belleği bulunacak ve 5 megapiksel ön, 20.7 megapiksel arka kamera ile hizmet sunacak.


3400 mAh batarya ile geliyor olacak meydana iştirak eden Sony Xperia Z4 Android 5.0 işletim sistemiyle beraber geliyor olacak . IP68 sertifikası yardımıyla toza ve suya karşın sağlam olacak mobil cihaz büyük ihtimal kara , beyaz, mavi ve gümüş renklerde kullanıcıların beğenisine takdim edilecek . Şayet bu yepyeni teknik nitelikleri meydana çıkan telefon Sony Xperia Z4 ise bir sürü yakında Barselona'da gerçekleştirilecek MWC'de tanıtılabilir ve sonrasında piyasaya sunulabilir.

Yorumlar