Sharp yeni telefonlarını duyurdu

Sharp elektronik pekçok malzeme üreten şirket olarak biliniyordu; fakat uzunca süredir mobil cihaz pazarına girmek amaçlı de uyumlu vakti bekliyordu.

Sharp'ın yepyeni akıllı telefonları farklı tasarımlara sahip. Telefonlarla alakalı bir berbat yön ise ücretlerinin pahalı oluşu. Tekrardan de şirket telefon satışlarıyla Hayat çapında güzel bir pazar cihazı talep ediyor .

Sharp'ın yepyeni model telefonunun adı Aquos mini SHV3bir. Telefonun en mühim özelliği ekranla kasanın en-boy oranının birbiri ile eşdeğer olması. Telefonun nitelikleri ise şunlar: Snapdragon 801 yonga seti.


Yongasetinde; 4 tane Krait 400 işlemci ve Adreno 330 grafik işlemcisi yer ediniyor . Telefonun ekranı 4.5 inç ve 1920×1080 çözünürlüğünde. SHV3bir'in arka kamerası ise 13 megamegapiksel.

Telefonda 2120 mAh batarya kullanılmış. Sharp'ın; IGZO ismini verdiği bilişim ile telefon 3 güne civarı kesintisiz bir biçimde çalışıyor.

Telefon bununla birlikte su geçirmez bir yapıya sahip. Sharp'ın telefonları nostaljik bir görümüme sahip. Ne zaman ve hangi ücrete piyasaya sunulacağı bilinmiyor.

Yorumlar