Satışa çıkan kılıf HTC One M9'un tasarımını onayladı

Kısa süre öncesinde One M9'a ilişkin meydana geldiği iddia edilen tek takım prototip görüntüler yayınlandı. Resimlerde karşımıza çıkan telefon One M8'in dizayn ayrıntılarını kocaman oranda savunurken, çift kameranın ise kullanılmadığına tanık olduk.

One M9 cephesinde yepyeni gelişmeler var ve görünüşe bakılırsa kısa zaman öncesinde yayınlanan mevzubahis görüntüler hakikat . Tek defa ek olarak üst seviye tek mobil cihaz tanıtılmadan öncesinde cihaza ilişkin kılıf piyasaya çıktı. Çinli tek site mart en başında tanıtılacak One M9 amaçlı kılıf satışına başladı. Kılıf telefonun tasarımını tam olarak tek biçimde meydana koyuyor. Dizayn kocaman ölçüde One M8 ile benzer olacak ve kalın çerçeveler tek miktar da olsa inceltiliyor. Kuvvet ve ses butonları telefonun sol tarafına (bize yönelik sağ), kulaklık girişi ise üst bölüme konumlandırılmış.


Bir öbür husus ise One M9'da çift kamera kullanılmayacak. Derinlik ve efektler amaçlı kullanılan 2. kamera esasında kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı . Ne var ki HTC bunun mahaline ek olarak kocaman ve kare halinde çift LED flaşla desteklenen tek sensör seçim edecek.

Alt kısımda ve sonraki sayfalarda One M9'un prototip görüntülerine ve telefon amaçlı piyasaya çıkan kılıfa göz atabilirsiniz.

Yorumlar