Samsung Galaxy S6'nın tüm özellikleri yayınlandı

Samsung'un dizayn ve teknik nitelikleri kocaman heyecan uyandıran akıllı telefonu Galaxy S6'ya ilişkili olarak veriler gelmeye devam etmektedir . Snapdragon 810 işlemcisinin kullanılıp kullanılmayacağı şu an için netleşmeyen telefonun bu kez bütün teknik ayrıntıları listelendi. BGR sitesinin iddiasına yönelik , ellerinde Galaxy S6'nın fotoğrafları ve teknik özellik listesi yer alıyor . Site şu an için yalnızca teknik nitelikleri sıraladı.

Galaxy S6'nın teknik özellikleri;

-%50 ek olarak dik performans vaat eden ( büyük ihtimal Galaxy Note 4'te kullanılan Exynos 5433'e yönelik ) 14nm imalat sürecine sahip 64-bit sekiz çekirdekli Exynos işlemci.

- 5.1inç büyüklüğünde " başına 577ppi ölçüt sunan Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, çarpışı harici görünürlük ve gece kullanımında harika loş modu

-F/1.8 diyafram mesafeli ve optik imaj sabitleme teknolojisine sahip 20MP arka kamera, Hakikat vakitli HDR takviyesi , 5MP ön kamera


- 32/64/128GB dahili depolama

-2.550mAh kapasiteli pil (Pil kapasitesi bizleri epeyce şaşırttı. Görünüşe bakılırsa Samsung 14nm'lik işlemci, yepyeni nesil Super AMOLED ekran ve program tarafındaki geliştirmeler yardımıyla pil müddetini ek olarak yukarılara taşıyacak.)

- Dahili kablosuz şarj özelliği

-Hızlı şarj teknolojisi: 10 dk şarjla 4 saat kullanım

- Samsung Pay: Manyetik çizgi tediye ve NFC tediye terminalleriyle %90 uygun çalışır

- Metal ve cam kasa

- Gorilla Glass 4

- Cat 6 LTE

Teknik özellik listesinde Galaxy S6'nın RAM düzeyine değinilmemiş. Meydana çıkan nihai haberler Galaxy S6'da 4GB RAM kullanılacağını gösteriyor.

Yorumlar