Samsung Galaxy S6'da beklenen 6 yeni özellik

Samsung'un geliyor olacak amiral gemisi Galaxy S6'nın, Galaxy hattında tarihin en kocaman dizayn ve arayüz revizyonu ile beraber gelmesi bekleniyor ve şimdiye civarı iştirak eden söylenti ve sızıntılar bunun için işaret etmekte .

Galaxy S6 büyük ihtimal Qualcomm'un nihai model işlemcisi Snapdragon 810 ya da Exynos Octa 7 ile geliyor olacak . Bununla Beraber Quad HD ekran, 16 megapiksel kamera ya da 20 megapiksel kamera öbür beklenen özellikler aralarında yer ediniyor . Bunların yanısıra 2 kenarı kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge'da Galaxy S6'ya eşlik edecek.

Metal kasa
Samsung'un Galaxy serisi amiral gemisi akıllı telefonlarında şimdiye civarı plastik malzeme kullanmıştı ve ilk kez bir amiral gemisinde metal kasaya yer verecek. Güney Koreli firmanın yepyeni amiral gemisi Galaxy S6'nın A serisi akıllı telefonlarından dahi daha bir sürü metal içereceği söyleniyor.

Galaxy S6 Edge
Şimdiye civarı iştirak eden verilere yönelik Samsung, Galaxy S6'ye ayrıyeten Galaxy S6 Edge modelini de tanıtacak. Galaxy S6 Edge, Galaxy Note Edge'ya yönelik daha çeşitli olacak. Cihazın çift aracılığıyla arkaya gerçek kavisli olması bilave ediyor.

Yenilenmiş Touchwiz
Samsung'un bizzat arayüzü TouchWiz de kocaman revizyona uğrayacak ve şirket lüzumsuz uygulamaları kaldırarak Android 5.0 Lollipop işletim sitemine daha uygun olacak materyal dizayn ile kullanıcılara takdim edilecek .


OIS kamera
Optik imaj sabitleme niteliğine sahip telefonlar göz önüne alındığında Samsung Galaxy S6'nın kamerasında bir OIS modülü sıkması normal olarak görülüyor. Telefonda Note 4 modelinde meydana geldiği benzeri 16 MEGAPIKSEL ya da 20 MEGAPIKSEL kamera kullanılacak.

Hızlı LTE Cat Blazing. 9 yonga setleri
Galaxy S6'nın Cat ile eşleştirilmiş Snapdragon 810 ya da Exynos Octa 7 ile geleceği söyleniyor. Benzersiz üst indirme hızları imkanı sunan 9 LTE ??modemler 450Mbps civarı çabuk . Telefon nihayetinde , 10MHz + 10MHz + 20MHz üç-band taşıyıcı toplanmasını yönetim edecek.

Sadece dokunarak kullanılan parmak tarayıcı
Görünüşe yönelik Samsung, Galaxy S5 üstünde kullanılan hantal parmak izi sensörünü bırakacak ve Apple, Meizu ve Huawei'nin ayak izlerini takip edecek. Firmanın Galaxy S6'da dokunuş tabanlı parmak izi tarayıcı özelliği sıkması bilave ediyor. Böylelikle bir dokunuşla işlemler yapılabilecek.

Yorumlar