One M8 ve One M9 arasında gözle görülen değişiklikler

HTC'nin mart en başında tertip edecek Hayat Taşınabilir Kongresi'nde resmen izah edeceği üst düzey akıllı telefonu One M9'a ilişkin argüman edilen görüntüler kısa zaman öncesinde internete servis edildi. Piyasaya Sızan fotoğraflar HTC'nin dizayn noktasında One M8'in üst kısmına birçok bir birşeyler koymadığını gösterdi. Üstelik önce bakışta her iki telefonun benzer meydana geldiğini düşünenler dahi oluyor .

One M9'a ilişkin meydana geldiği argüman edilen resimi One M8'le hemen yan yana getirdiğimizde ve belli bir süre ek olarak temkinli baktığımızda dizayn tarafında gelişmeler yok değil. One M8'in en pek eleştirilen noktalarından biri durumda olan kalın çerçeveler One M9'da ek olarak mantıklı düzeylere çekilmiş yaşanıyor . Alt-üst ve hemen yan çerçevelerin bir miktar inceldiğini kolay bir şekilde görebiliyoruz. Bilhassa aşağı kısımdaki HTC logosunun kapladığı meydanın daraltılması çerçevenin incelmesindeki en mühim faktör .


Henüz kesinlikle olmakla beraber One M9'un ön kamerasında Ultrapiksel sensör kullanılacak. Görüntüden One M9'un ek olarak kocaman bir ön kameraya sahip olacağını da kolay bir şekilde anlayabiliyoruz. Tekrardan sızan fotoğraflar gösterdi ki HTC One M9'la beraber çift kamera kullanımına en bitirecek . 20,7MP meydana geldiği argüman edilen arka kamera çift LED flaşla destekleniyor.

One M9'da bununla beraber 5-inç (ya da belli bir süre ek olarak kocaman ) boyutunda Quad HD çözünürlüklü ekran, 64-bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM, Android 5.0 ve Sense 7.0 koltuk alacak.

Yorumlar