iPhone'u getiren Xiaomi Mi Note'u götürecek!

Çinli üretici Xiaomi, kısa zamanda üçüncü en güzel mobil cihaz satıcısı olmayı başarmıştı ve gözüken o ki şirket mobil cihaz pazarında birinciliğe göz dikti. Şirket geçen sene satışlarını üçe katladı ve telefon satışlarında 61.100.000 adede erişti .

Şirket geçtiğimiz günlerde 2 yepyeni phablet modeli ilan etti . Xiaomi Mi Note Pro 1440 x 2560 çözünürlük 5.7-inç ekrana, 64-bit okta-çekirdekli Snapdragon 810 işlemci ve 4GB RAM özelliklerine sahip.

Xiaomi, Apple iPhone modellerinden Mi Note telefonlara geçişi kolaylaştırmak amaçlı çalışmalar inşa ediyor . Xiaomi Mi Note çift SIM yuvası özelliği ile mikro SIM ve nano SIM kartı destekliyor. Bu vaziyet Xiaomi'nin nano SIM kart kullanan iPhone kullanıcılarının Mi Note modeline geçiş yapması amaçlı kolaylık sağladığı manasına geliyor olabilmektedir .


Ayrıca firmanın iPhone kullanıcılarının çabuk tek biçimde kılavuz listesini senkronize yapmasına müsaade verecek Apple App Store amaçlı tek uygulama geliştirdiği söyleniyor. Xiaomi basın geliştirme müdürünün izahına yönelik , yakında alıcıların iyi veya berbat vaziyette tek Apple iPhone 5s ( üstelik eskiyen tek model) getirenlere Xiaomi Mi Note almasına müsaade verecek tek yazılım üstünde çalışılıyor. Veya Apple iPhone 6 veya Apple iPhone 6 Plus modellerini ek olarak tek üst model meydana gelen Xiaomi Mi Note Pro ile değiştirebilecekler.

Xiaomi şu an amaçlı Çin'de iktidar olmak talep ediyor fakat öbür pazarlara da epeyce açık yaşanıyor . Şirket alıcı kitlesini genişletmek amaçlı elinden geleni ardına koymuyor. Şayet bu biçimde giderse Xiaomi 5 sene içinde dünyanın birinci sıradaki telefon üreticisi olabilmektedir .

Yorumlar