iOS ve Android Kullanan Kişiler, Hangi Karakteristik Özelliklere Sahip?

Android ve iOS kullanıcılarını, fanatik iki karşıt birlik taraftarı olarak lanse etsek büyük ihtimalle yanılmış olmam. Android kullanıcıları, iOS kullanıcılarını amaçlı sadece fiyaka olsun diye dik ücretli iPhone almakla suçlarken iOS kullanıcıları ise bizzat işletim sistemlerinin ek olarak istikrarlı meydana geldiğini ve Android'in bu konudaki yetersizliğinden bahseder.

AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'de inşa edilmiş olan tek araştırmada iPhone ve Android kullanıcılarının karakteristik tahlili inşa edilerek aralarındaki farklar ortaya çıkarılmış. Son Olarak bu farklara tek göz atalım:


iPhone kullanıcıları
Kendilerini tek sürü cazip buluyorlar Hırslı, iddialı ve başarıya açlar Genellikle basın pazarında çalışıyorlar Patronlarının kendilerinden hoşnut meydana geldiğini düşünüyorlar Kişisel bakım ürünlerine tek sürü pek ücret harcıyorlar Sık sık sık gezi ederler Kendilerine güvenen, hırslı, cesurlar ve flört etmeyi severler

Android kullanıcıları
Çok yaratıcılar Sanat ve spor kapsamında çalışmayı seçim ederler Çok sıkı yiyecek yaparlar Kibarlar Televizyon seyretmeyi severler Daha pek içki tüketirler Sosyal basında tek sürü ek olarak aktifler Utangaç ve uslu tek şahsiyet yapıları var.

Tekrar belirtelim, bu denetim yalnızca AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'deki üyeler amaçlı inşa edilmiş . Arasında "resmen beni anlatmış" dediğiniz özellikler var mı?

Yorumlar