HTC One M9'un (Hima) tasarımı M8'e göre 'şık' ve 'daha ince'

HTC One M9'a yepyeni iştirak eden haberlerden ardından geçen sene tanıtılan HTC One M8'e yönelik daha çeşitli bakacağız. HTC Source sitesinin kaynaklarına yönelik HTC One M9, selefi HTC M8'e yönelik daha dekoratif ve daha ince bir tasarımla karşımıza çıkacak.

İddiaya yönelik HTC One M8'de kara yatay çubuk üstünde yer alan HTC logosu düş kırıklığı olmuştu ve bu vaziyet yepyeni model ile beraber değişecek. BoomSound ızgaralara civarı üst ve aşağı panellerdeki barın kaldırılmasıyla cihazın ekranı belli bir süre daha uzunca olacak. HTC One M9'da HTC logosu aşağı hoparlör paneline taşınıyor ve panel kenardan kenara cam olacak.


HTC çoğunlukla müşterilerinin verdiği tepkilere yönelik amiral gemilerinde değişikliklere gidiyor. Firma bundan önce de müşterilerinin One M7'de microSD kart yuvası olmamasını eleştirmesi üst kısmına , One M8'de 128 GB'a civarı genişletilebilir kart yuvası eklemişti.

Arka ve ön kameralar daha sıkı olacak ve HTC "Ultrapixel" takıntısından M9 ile vazgeçerek megapiksele dönecek. Şimdiye civarı iştirak eden söylentiler 20 ya da 16 megapiksel olacağı yönündeydi. MWC 2015 organizasyonunda tanıtılacak bulunan HTC One M9'a ilişkin bütün veriler 1 Mart tarihinde açıklığa kavuşacak.

Yorumlar