HTC One (M9)’a dair yeni detaylar ortaya çıktı

1 Martta Taşınabilir Hayat Kurultayı alanında düzenleyeceği etkinliğin davetiyelerin dağıtımına başlayan HTC, böylece yepyeni amiral gemisi telefonunu bekleyenlerin coşkusunu da belli bir süre ek olarak artırmıştı. Bloomberg aracılığıyla yayınlanan bir haberde ise M9 olarak hatıralan yepyeni amiral gemisine ilişkili olarak farklı ayrıntılar yer ediniyor .

M9 da selefi One (M8)'e aynı bir tasarıma sahip olacak. Zeki telefon altın rengi, gümüş ve gri nitelik seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Telefonun arka kamerasının 20 megapiksel olacağı iddia edilse de, bu vaziyet HTC'nin UltraPixel konseptinden tamamıyla vazgeçtiği manasına gelmek bilmiyor . Firmanın M9'da UltraPixel özelliğini ön kamera amaçlı sıkması ve düşük ışıkta ek olarak kalifiye özçekimlerin önünü açması bekleniyor.


Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, Dolby 5. bir ses teknolojisi ve Sense 7 arayüzü de HTC'nin M9'la sunması beklenen öbür özellikler içinde yer ediniyor .

Mart ayı içerisinde HTC'nin önce zeki saatinin de görücüye çıkacağı söylemler içinde yer ediniyor . Under Armour'un fitness yazılımından faydalanacağı söylenen zeki saatin de Barselona'da tertip edecek Taşınabilir Hayat Kurultayı'nde tanıtılabileceği bildiriliyor .

Yorumlar