Asus ZenFone 2'nin küçük versiyonu geliyor

Asus bu ayın başlarında tertip eden CES 2015 organizasyonunda yepyeni akıllı telefonu ZenFone Zoom ve ZenFone 2'yi duyurmuştu . Bu telefonlar 5 . 5 " ekran ebatına sahipti ve firma ZenFone 2'nin 5 inçlik bir sürümünü ek olarak indirilmeye sürmeye hazırlanıyor .

Tayvanlı internet Sogi'ye yönelik firma , Mart ayının başlarında hayat genelinde 5 " ZenFone 2'yi piyasaya sunacak . 5 . 5 " çeşidi ise az bir zaman ek olarak sonra piyasada olacak . Asus Geçen sene ilan etti ZenFone modellerini 4 - inç , 5 - inç ve 6 - inç ekranlar ile kullanıcılara sunmuştu ve 5 " ZenFone 2 indirilmeye sürmesi hiç şaşırtıcı değil . Büyük Ihtimal 5 " ZenFone 2 normal modelle benzer özelleklere ve tasarıma sahip olacak . Fakat boyutunun küçüklüğünden ötürü ek olarak uyumlu bir fiyatı ile karşımıza çıkacaktır .

Zenfone 2 " başına 403 megapiksel yoğunluk , 400 nit parlak olmak ve 1080 x 1920 megapiksel çözünürlük ile Gorilla Glass 3 korumalı , 5 . 5 " ekrana sahip . Çift SIM özellikli Zenfone 2'nin arka kasası fırçalanmış metal doku halinde ve yerleştirilen ses rocker ile LG'den esin aldığı söylenebilir .


Asus Zenfone 2 , 64 - bit Intel Atom işlemci ve 4GB RAM niteliğine sahip önce amiral gemisi telefon oluyor . Bununla Birlikte 2GB RAM ile 2 . bir çeşidi da olacak meydana gelen cihazın arka kamerası çift nitelik " Hakikat Ton " LED flaş ve f / 2 . 0 diyafram lens ile 13 megapiksel sensör ile donatılmış . Bununla Birlikte önde kapsamlı açılı ( 85 derece ) lens ve panoramalar amaçlı bir 5 - megapiksel Özçekim kamerası şuanki .

Pile gelince ZenFone 2 , en az 39 dk içerisinde toplamında kapasitesinin % 60'ı civarı temin edecek çabuk şarj bilişim takviyesi ile 3 . 000 mAh Li - Po ünitesi var . Yaılım tarafında Android 5 . 0 Lollipop ve Asus'un özel ZenUI arayüzü kullanılmış .

Yorumlar