Apple Watch için Hazırlanan ilk Oyun Letterpad Göründü

Her ne civarı Apple Watch zeki saatinin Mart'dan öncesinde piyasada olmasını beklemiyor olsak da, saatin önce oyunu çoktan hazırlıklı . Oyunun ismi Letterpad. Oyun yalnızca Apple Watch amaçlı değil, hem de iPhone ve iPad'lerde de oynanabilecek. Tabiki saatin 1 .5 inç tek ekranı meydana geldiği düşünüldüğünde, öyle uçarlı kaçarlı, janjanlı, bol efektli oyunlar beklemek de belli bir süre hayalcilik olabilir . En azından şu etapta öyle. Belki ileride saat ile de eğlenerek oynanabilecek grafik kalitesi dik oyunlar görebiliriz. Kim bilir?

Oyunumuza geriye dönelim. Oyunda 3 x 3 bloklarımız var. Her blokta tabiki tek adet harf oluyor. Gerçi resme bakılınca her birşey anlaşılıyor. Toplamda çözülebilecek 200 adet bulmaca var. Üyeler bizzat bulmacalarını oluşturup öbür oyuncularla da paylaşabilecekler. "Hadi len sıkıysa bunu da çöz" tarzı muhabbetleri sık sık göreceğiz bu oyunla birlikte anlaşılan.


An bakımından oyunun ücretinin ne olacağı ya da paralı olup olmayacağı dahi belli değil. Ne zaman oyunu oynayabileceğimiz de belli değil. Ne var ki yazımızın en başında da belirttiğimiz üzere, Apple Watch Mart'dan öncesinde piyasada olmayacağına yönelik esasen ne olursa olsun Mart'a civarı bekleyeceğiz. Ondan ardından saati kolumuza takınca başlarız oynamaya büyük ihtimal . Zeki saatlerle oyun oynama yaygınlaşınca metro ve metrobüslerdeki manzarayı kritik ciddi heyecan ediyorum. İzlemesi neşeli olacak:) Tabiki öncesinde kendimi…

Yorumlar