Akıllı bantların kralı; Huawei

Geçtiğimiz Mayıs ayı içinde Huawei, Çırağan Otelinde yaptığı görkemli bir lansmanla bizlere Ascend P7'yi tanıtmıştı. Bütün gece telefonu analiz imkanı keşfetmiş ve sizlere en güncel haberleri yeniden yerinden bildirmiştik. Benzer lansmanda masada bir yandan zeki band vardı. TalkBand B1 ile önce tanışmamız o güne dayanmakta. Açıkçası P7'nin incelemesine kendimizi o kadar kaptırmıştık ki TalkBand Bbir'e istemeyerekte olsa üvey evlat muamelesi yaptık.

Son günlerde pekçok üreticinin zeki band ile kullanıcıları tanıştırdığına şahit olmaktayız. Bu zeki bandlar hem bir saat, hemde fitnes özellikleriyle öne çıkıyorlar.

Akıllı saatlerden çok ek olarak gerçek personel adımsayar donanımıyla nihai dönemde SmartBandlar pekçok kullanıcının bir tercihi oldu . Bu alakanın basit nedeni ise yepyeni nesil smart bandların ne zaman şarja taktığınızı unutturan pil müddetleri . Aşağıdaki fotoğraf Huawei TalkBand B1 ve Gear S'in zaman içerisinde saydığı adımları gösteriyor. Her 2 üründe bütün zaman kolumdaydı ve çıkan netice bu oldu.


Siz açmadığınız müddetçe hemen hemen çalışmayan bu zeki bandların uzunca zaman dayanan pil güçleri bu denli fenomen meydana gelmesinin basit nedeni olarak dikkat çekiyor .

Huawei TalkBand Bbir'in bir ,4 " OLED bir ekranı var. Bu ekran gündüzde çok huzurlu bir kullanım sağlı

Yorumlar