Viber ile Herkese Açık Sohbet Başladı!

Viber’in yeni niteliği “herkese açık sohbet” yada Public Chat ismini taşıyor. Yeni özellik yardımı ile, iki kişi sohbet ederken eğer isterse sohbetlerini “herkese açık” hale getirebiliyor ve kullanıcıların arkadaşları da bu sohbeti açıp okuyabiliyorlar. Viber şimdilik misafir kullanıcıların sohbete yorum bırakamadığını ama ileride yapılacak güncellemelerle bunun da olası olacağının altını çiziyorlar.
Viber ile Herkese Açık Sohbet Başladı!
Viber
Viber bu yeni özelliğiyle dünya çapında aşırı sayıda kullanıcıyı Viber üstünden ünlü şahısların sohbetlerine dahil etmeyi hatta Viber arasında ünlenen yeni fenomenler yaratmayı umuyor. Pek çok fazla kişinin halka açık sohbetler yaparak deneyimlerini veya yeteneklerini paylaşmak ve ünlenmek isteyeceğini düşünen Viber yetkilileri aynı zamanda ünlü kişilerin da Viber üstünden diri sohbet programları düzenleyerek takipçilerine ulaşmak isteyeceklerine inanıyor.

Özel bir Public Chat sayfası da hazırlayan Viber, bu sayfada en çok takip edilen sohbetleri de öne çıkararak hizmeti popülerleştirecek.

Şu anda dünya çapında 460 milyon kullanıcısı olan Viber’in aylık aktif kullanıcı sayısı ise 284 milyon. Bu rakamlarla WhatsApp’ın derhal ensesinde olan Viber’in dengelerin her an değişebildiği internet dünyasında WhatsApp’ı her an geçip liderliğe oturması hiç şaşılacak bir iş değil. Viber, liderliğe ulaşmak için ihtiyaç duyduğu depar enerjisini de bu yeni Public Chat yardımı ile bulabilir. Halihazırda 300 sohbetin herkese açık şekilde yayınlandığı sistemde yakında dizi oyuncuları, şarkıcılar, Hollywood starları da okurları için halka açık sohbetler yayınlayacak olursa, Viber’in kullanıcı sayısında dramatik bir artış yaşanabilir.


Yorumlar

  1. Peki nasıl başlatıyoruz bu Chat i anlatırmısınız

    YanıtlaSil

Yorum Gönder