Tüm Mesajlarınızı Aynı Yerden Kontrol Edin

Snowball, WhatsApp, Snapchat, Facebook Messenger, Sms, Twitter ve Line benzeri çok sayıda mesajlaşma uygulamasındaki mesajlarınızı tek bir yere topluyor.

Tüm Mesajlarınızı Aynı Yerden Kontrol Edin
Android Snowball Uygulaması
Mesajlaşma uygulamaları o kadar çok aşırı ki, her arkadaşınızla ayrı platform üstünde mesajlaşabiliyorsunuz. Biriyle WhatsApp’tan, diğeriyle Line üstünden mesajlaşmak mecburiyetinde kalabiliyorsunuz. Gelen mesajlara bakmak için de her uygulamaya tek tek girmek gerekiyor. Bu uygulama sayesinde tek bir yerden bütün aşamalardan gelen mesajları kontrol edebileceksiniz. Snowball uygulamasının oldukça çakması olsa da maksimum kullanılan ve ilk çıkan bu uygulama oluyor.

Snowball uygulaması;

İlk olarak SMS, Hangouts, Twitter, Line, WeChat, Slack, Facebook Messenger, WhatsApp ve Snapchat için uyumlu olan uygulama, beta sürümüyle Android’li telefonlar için indirilebiliyor.

Bazı telefonlar uygulamayı desteklemese de birçoğunda da Beta sürümü indirilebiliyor. Uygulama Beta olarak yayınlansa da performans şekilde çok kullanım kolaylığına sahip ve kolay. Uygulama şuanda beta olduğu için ilerde ülkemiz için kullanması daha da artacak. Uygulama Messenger’da olduğu gibi mesajları balon şeklinde bildirim olarak gösteriyor. Hem hızlı hem de kullanması çok pratik.

Yorumlar