Nexus 9 24 Saat İçerisinde Tükendi

İndirimli fiyatı ile satışa sunulan yeni Nexus 9 büyük bir satış başarısına imza atmayı başardı. 24 saat içerisinde büyük satış başarısı ile gözden kaçmayan Nexus 9`lar satıldı. HTC`nin zor halde olduğu haberlere ise enteresan bir yanıt sağlayan HTC tatil ve armağan zamanına giren ülkelerde hediye seçmek dileyen müşterilerine indirimli ürünler sunan kampanyası büyük talep gördü.

Nexus 9 24 Saat İçerisinde Tükendi
Nexus 9
Google ile geliştirilen yenilikçi tablet 24 saat arasında 199 dolar`dan satışa sürüldü. Kış tatili boyunca her salı günü düzenlenen ve ilk indirim günü olan cihaz sadece 24 saat içerisinde tükendi. Deposunda bulunan ürünleri 2015 yılının başına kadar her Salı gününü indirim günü yaparak satıp bitireceği beklenen HTC gayet mantıklı bir strateji kuruyor.

Gerçekte satışlar indirimli olduğundan ötürü firmaya büyük karlar gelmiyor fakat kuruluş böyle bir strateji kurarak HTC müşterilerinin sayısını yükseltiyor. Bu ürünü satın alanların yeni HTC ürünleri satın almaya yönlendirmek bu halde olası. Yapmış bulunduğu bu mantıklı hareketler HTC için hala umut olduğunu kanıtlıyor. HTC gerçekte iyi telefonlara iyi donanımlara sahip olmasına karşın memleketimizde fazla tercih edilmiyor. Peki sizce bu neyden kaynaklanıyor?

Yorumlar