Android Cihazınızın Ses Kalitesini Arttırın

Android kullanıcılarının büyük çoğunluğu, telefonlarının yada tabletlerinin ses düzeyini arttırmanın yollarını arıyor. İndireceğiniz bir uygulama yardımıyla bu sorun ortadan kalkabilir.

Android Cihazınızın Ses Kalitesini Arttırın
Android Cihazınızın Sesini Arttırın
Çok sayıda Android kullanıcısı, cihazın ses kalitesinden daha iyi verim alabilmek için yeni bir kulaklık ya da yeni bir telefon almaktadır. Lakin öncelikle ufak dokunuşlar yaparak başka yöntemlere başvurmaya gerek kalmayabilir.

Telefonunuzun ve ya tabletinizin basını yükseltmek ve umumi sesin kalitesini artırmak isterseniz eğer Google Play Store’dan ufak bir uygulama indirmeniz gerekiyor. Ücretsiz olan bu uygulamanın ismi Music Volume EQ.

Music Volume EQ uygulamasını yükledikten sonra müzik listenizden bir şarkıyı dinlemeye başlayın. Daha sonra Music Volume EQ uygulamasına girin. Karşınıza ses kontrol ayarlarının olduğu bir ekran çıkacak. Orada EQ tuşuna dokunduğunuzda dinlediğiniz şarkıda yüksek kalitede bir bas kalitesi hissedeceksiniz. Ayrıca dinlenilen şarkının türüne göre menüden ses nitelikleri de seçilebiliyor.

Music Volume EQ uygulamasını Android için bedava olarak aşağıdan indirebilirsiniz.

Yorumlar