Samsung Galaxy S4 için Android 4.4.4 Güncellemesi

Samsung Galaxy S4 modelinin Android 4.4.4 güncellemesini alıp almayacağı merak ediliyordu, Samsung Galaxy S3 modelinin Android 4.4.4 güncellemesini almaması üzerine büyük bir merak arasında Samsung’a S4 modelinin güncelleme alacak mı? Sorusunu soran kullanıcılar için bugün iyi haberler geldi.

Samsung Galaxy S4 for Android 4.4.4
Samsung Galaxy S4, Android 4.4.4 Güncellemesi
Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S4 modeli için Android 4.4.4 güncellemesi yayınlandı. Şu sıralar Samsung Galaxy üst düzey modellerini Android 4.4.4 sürümüne güncelleyen kuruluş sırasıyla, Samsung Galaxy S3 Neo, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S5 ve son şekilde Samsung Galaxy S4 modelini Amerika’da Android 4.4.4 güncellemesine yükseltti.


ABD’li büyük operatör T-Mobile tarafından yayınlanan 400 MB boyutundaki güncelleme Samsung Galaxy S4 modeli için aniden fazla yenilikler içeriyor, umumi olarak performans arttırmalarının eklendiği güncelleme stabillik sorunlarını da kaldırmış halde.

OTA ve Kies üzerinden sunulan güncellemeyi ABD enlem ithalat aldığınız cihazlara yükleyebilirsiniz. Güncellemenin yakın zaman içinde memleketimiz için yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar