Picasa'da ki Fotoğrafları Android Telefondan Nasıl Kaldırılır?

Android telefonunuza  Gmail hesabınıza Picasa albümü ve Google  fotoğrafları aktif ise senkronizasyon işleminde buraya ekli olan fotoğraflar telefonunuza geri yüklenecek.  Bu fotoğrafları galeriden silmek istediğinizde de sil komutu ile silemiyorsunuz. Bu fotoğrafları iki farklı işlem ile kaldırabilirsiniz.





Picasa'da ki Fotoğrafları Android Telefondan Nasıl Kaldırılır?
Picasa for Android



1-)
 Android telefonunuzdan; Google yahut Picasa hangisinden resimleri kaldırmak istiyorsanız öncelikle o hesaba web üzerinden giriş yapın ve silmek istediğinizi fotoğrafları web üstünden silin. Daha sonra hesaplar > senkronizasyon > google hesapları > burada kurulu olan gmail hesabınızı seçin > gelen seçeneklerden hızlı resim yükleme, Senkron Google foto ve Senkron Picasa web kısmındaki kutucuklarda ki işaretleri kaldırın ve senkronizasyonu çalıştırın. Bu şekilde resimler galerinden silinmiş olacak. Eğer silinmez ise ikinci seçeneği uygulamanız gerekir.


NOT: Telefonunuz ilk kurulum yaptığınız anda gmail hesabınızda senkron ayarlarından hızlı resim yükleme, Senkron Google foto ve Senkron Picasa web senkronizasyonunu kapatırsanız fotoğraf galeriye yüklenmez.



2-) Ayarlardan Uygulama Yöneticisi > Hepsi > Galeri kısmındaki seçeneklerden veriyi sil ve ön belleği boşalt işlemini yaparsanız galeriden silinmiş olacaklar.

Yorumlar

Yorum Gönder