Samsung Galaxy S6 Metal Kasa Olacak

Samsung dendiğinde akıllara ilk gelen şeylerden birisi olan plastik kasa ve kötü malzeme kalitesi olmakta, buna karşın akıllı telefon dünyasına adım attığı günden bu güne kadar kadar madeni kasaya sahip aygıt üretmeyen bunun meselesi için devamlı olarak eleştirilere maruz kalan Samsung konusunda bugün şaşırtıcı iddialar geldi.
Samsung Galaxy S6
Samsung tarafından üretilen  nerdeyse bütün cihazların plastik çerçeve yahut nikelaj kullanıldığını görüyoruz, Samsung Galaxy Note 4 cihazıyla birlikte metal çerçeve kullanacağı bilinse de şirketin bundan sonra üreteceği cihazlarda madeni çerçeve kullanmayı tercih edebileceği akıllara soru göstergesi getirdi.

İlerleyen günlerde daha doğrusu ilerleyen aylarda yeni amiral gemi modeli Samsung Galaxy S6 modelini tanıtacak olan şirketin şimdiden hakkında yeni iddialar geldi.

Samsung Galaxy S6 madeni olacak.



Bugün bazı kullanıcılar sebebi ile iddia edilen ve geçtiğimiz günlerde de bazı sızıntılardan sonra gelen bilgilerde şirketin üreteceği yeni amiral gemi modellerinde madeni çerçeve kullanacağı iddia edildi.

Samsung bakalım yeni amiral gemi modeli olması beklenen Samsung Galaxy S6 modelinde madeni çerçeve kullanabilecek mi?

Yorumlar