Samsung Galaxy S4'e Format Atma

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte telefon kullanımının da arttığını görmekteyiz. Telefon firmalarının rekabetlerinin kızışmasıyla olanakları zorlayan telefon modelleri ile karşılaşmaktayız. Bu modellerden bir tanesi de Samsung Galaxy S4 olabilmekte.
Samsung Galaxy S4'e Format Atma
Samsung Galaxy S4
Galaxy S4 modelinin kullanımının artarak çoğalması sonucu çok sayıda konu için soruların arttığını görmekteyiz. Bu soruların başında tanıttığımız modelin formatının nasıl gerçekleştiği konusu gelmektedir. Bu sorunun sebeplerinden birileri şunlardır:

* Telefonunuzun kullandıkça yavaşlama sorunlarının çoğalması,
* Sık sık uygulamalarınızda hatalar almanız,
* İşletim sisteminde yaşanılan teknik sorunlar…


Bu sorunların önüne geçilebilmesi için yapılan formatın aşamalarına bakacak olursak, öncelikle telefonumuzu açarak menüye giriyoruz. Daha sonra ayarlar ve sırasıyla gizlilik, fabrika ayarlarını sıfırlama seçeneklerine tıklıyoruz. Telefonumuzun fabrika ayarlarına döndürülme işlemi tamamlanmıştır. şimdi, telefonumuzun arama tarafına gelerek *2767*3855# tuş kombinasyonunu yazıyoruz ve arama tuşuna tıklıyoruz. Telefonumuz kendiliğinden açılıp kapanacaktır.

Aşağıda belirttiğimiz görselden yola çıkarak, telefonumuz kapalı iken Ana Menü ve Açma Kapama tuşlarına aynı anda basın. Bu işlemi uyguladıktan sonra karşınıza bir ekran gelecektir. Bu ekran üzerinde “Wipe Data” yazan seçeneğe tıklıyoruz. Son olarak sırasıyla factory reset ve reboot now seçeneklerini kullanarak format işlemimize başlıyoruz. Formatlama işlemimiz için biraz bekledikten sonra rahat, sıfırlanmış bir telefon ile karşı karşıya olacaksınız. Yaşadığınız sorunlar da büyük ölçüde çözüme kavuşacaktır.

Yorumlar