LG'den Akıllı ve Ekonomik Cihazlar Serisi Geliyor

Güney Kore merkezli teknoloji firması LG’nin yakın süre arasında bir L serisi ürünleri ile kullanıcılarının karşısına geçeceğini  geçtiğimiz günlerdeki bir haberimizde de duyurmuştuk. şimdi ise L serisi ürünlerini gördük ve özelliklerini öğrendik. Henüz cihazların fiyatı belli değil ama IFA etkinliği ile birlikte Avrupalı kullanıcıların beğenisine sunulacak olması düşünülüyor.
LG'den Akıllı ve Ekonomik Cihazlar Serisi Geliyor
LG L Serisi Telefonlar

Cihazların her ikisi de LG’nin en güncel arayüzünü ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini kullanacak. LG L Fino adı verilecek olan cihazın 4.5 inç WVGA ekranı olacak ve kullanıcılarına 800 x 480 çözünürlük sunacak. 1.2GHz 4 çekirdekli işlemciye sahip olacak cihaz 8MP ana kamera, VGA ön kamera ile birlikte gelecek. 1 GB RAM belleği olacak cihazın siya, beyaz, altın, al ve yeşil renk alternatifleri bulunacak.


Diğer bir aygıt olacak olan LG L Bello ise 5 inç, IPS ekran, 854 x 480 çözünürlük 1.3GHz 4 çekirdekli işlemci 8MP ana kamera ve öteki modele göre daha yüksek yani 1 metre ön kamera ile istikbal. Aynı şekilde bu cihazında 1GB RAM kapasitesi olacak ve siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri ile birlikte istikbal.

Yorumlar